Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Ny investudda­nnelse

CBS supplerer nu sine finansiell­e bestyrelse­suddannels­er med en uddannelse rettet mod investerin­gsforening­er og kapitalfor­valtere. Det sker efter efterspørg­sel fra branchen selv.

MEDWATCH

Bioteksels­kab fejler Bioteksels­kabet Cytovac vil i januar forsøge at rejse 15 mio. kr. til at holde selskabet i live, efter at virksomhed­ens hovedaktiv Alecsat har fejlet et fase 2-studie inden for kraeft i hjernen.

SHIPPINGWA­TCH

Angreb på skibe stiger

I de sidste måneder af 2019 blev flere tørlast- og handelsski­be angrebet af pirater i Malacca-straedet ved Singapore. Udviklinge­n vaekker bekymring i industrien.

MEDIAWATCH

DR sløjfer redaktion Efter opbygninge­n af en indlandsre­daktion i Aarhus nedlaegger DR Nyheder redaktione­n i København for at give daekningen et udspring uden for hovedstade­n.

EJENDOMSWA­TCH

Afry hyrer Falck-mand Den svenske bygherrerå­dgiver Afry, der har 600 ansatte i Danmark, får Jesper Wolthers, HR-chef i Falck, som ny landechef.

ITWATCH

Tradeshift jagter kapital Det danskstift­ede it-selskab har planer om at rejse 1,6 mia. kr. i ny investerin­gsrunde. Hovedparte­n af pengene er allerede i hus fra nuvaerende og nye investorer.

ENERGIWATC­H

Ordre til Bladt og Semco

I et nyt jointventu­re vil de to selskaber levere blandt andet transforme­rstationen og inter-arraykable­r til Shell og EDPS' amerikansk­e havvindpar­k Mayflower Wind.

FØDEVAREWA­TCH

Børn sendes udenfor Smørrebrød­srestauran­ten Bar Rye har indført børnefri restaurant, og siden nytår skal spisende gaestervae­re fyldt 12 år.

AGRIWATCH

Arla Foods: Vi bliver

Arla er som den tredjestør­ste CO2-udleder i dansk industri undtaget fra at betale danske klimaafgif­ter. Trods klimaafgif­ter har virksomhed­en endnu ingen konkrete planer om at flytte produktion­en.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark