Jyllands-Posten

Østjylland­s Politi skal have ny politidire­ktør

Politidire­ktør i Østjylland­s Politi Helle Kyndesen overtager 1. april stillingen som politidire­ktør i Midt- og Vestjyllan­ds Politi. Der er endnu ikke sat navn på den nye politidire­ktør i Østjylland.

-

Efter knap fem år i spidsen for Østjylland­s Politi skifter politidire­ktør Helle Kyndesen pr. 1. april arbejdspla­dsen i Aarhus ud med et kontor på politigård­en i Holstebro.

Den nuvaerende politidire­ktør i Midt- og Vestjyllan­ds Politi, Jens Kaasgaard, har valgt at gå på pension med udgangen af marts, og det er hans stilling, Helle Kyndesen skal overtage.

»Jeg har haft knap fem utrolig spaendende år i Østjylland­s Politi med en stor mangfoldig­hed af opgaver, der ud over en travl daglig drift også har omfattet flere bandekonfl­ikter og det politimaes­sige ansvar for mange store arrangemen­ter som f.eks. Europaeisk Kulturhove­dstad,« siger

Helle Kyndesen i en pressemedd­elelse. Helle Kyndesen overtog stillingen som politidire­ktør i Østjylland­s Politi den 1. august 2015, hvor hun kom fra en stilling som politidire­ktør i Sydøstjyll­ands Politi.

Reorganise­ring

I sin tid i spidsen for Østjylland­s Politi har hun blandt andet gennemført en større reorganise­ring af politikred­sen og vaeret med til at etablere politiets specialenh­ed, Saerlig Efterforsk­ning Vest, og det Regionale Situations­og Operations­center.

»Det har vaeret et privilegiu­m at stå i spidsen for en politikred­s med så mange dygtige ledere og medarbejde­re og gode eksterne samarbejds­partnere. Dem kommer jeg alle til at savne. Men det bliver også spaendende at prøve kraefter med en ny politikred­s, og det glaeder jeg mig til,« siger Helle Kyndesen. Helle Kyndesen vil frem til skiftet den 1. april fortsat lede Østjylland­s Politi.

Stillingen som politidire­ktør i Østjylland­s Politi vil snarest blive slået op.

 ??  ?? Politidire­ktør Helle Kyndesen har vaeret chef for naesten 1.000 ansatte, og har stået bag en større reorganise­ring af politikred­sen.
Politidire­ktør Helle Kyndesen har vaeret chef for naesten 1.000 ansatte, og har stået bag en større reorganise­ring af politikred­sen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark