Jyllands-Posten

Stryger scorede i Kjaers første ligasejr med Milan

Jens Stryger Larsen kom på tavlen, men det var ikke nok for Udinese

-

Landstraen­erduoen Åge Hareide og Ebbe Sand har formentlig skaevet til søndagens tidlige Serie Akamp. To af forsvarssp­illerne fra det danske fodboldlan­dshold var nemlig i aktion, da Simon Kjaers AC Milan vandt 3-2 over Jens Stryger Larsens Udinese.

Stryger scorede til 1-0 tidligt i kampen, og med fem minutter igen lagde han op til 2-2-målet, men Ante Rebic’ fuldtraeff­er i tillaegsti­den gav Milan sejren.

Simon Kjaer var for anden kamp i traek med i startopsti­llingen, efter at han skiftede et lejeophold i Atalanta ud med et lignende i Milan.

Han så til, da landsholds­kollegaen efter seks minutter bragte Udinese i front med et velplacere­t spark fra distancen.

Stryger var opmaerksom, da Milan-keeper Gianluigi

Donnarumma drønede ud af feltet og efterlod et frit mål bag sig. Den tidligere Brøndby- og FC Nordsjaell­and-spiller prøvede optimistis­k, og hans forsøg drejede ind i det tomme bur.

Taet på selvmål

I pausen blev kroatiske Rebic skiftet ind, og han kvitterede for tilliden ved at skovle bolden i nettet kort inde i anden halvleg.

Simon Kjaer var taet på at lave selvmål, men slap med skraekken, og i den anden ende bragte franskmand­en Theo Hernandez Milan på 2-1.

Zlatan Ibrahimovi­c, der netop er vendt tilbage til Milan, sparkede på overligger­en i forsøget på at lukke kampen i slutminutt­erne.

Det lykkedes ikke, og i stedet blev der udlignet, da Stryger Larsen igen rykkede med frem og denne gang serverede bolden for Kevin Lasagna, som pandede den i nettet til 2-2.

Dybt i tillaegsti­den scorede Rebic Milans sejrsmål på et jublende San Siro.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark