Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Ny dansk SEB-chef

SEB’s danske landechef, Peter Høltermand, går på pension om to år, og der er derfor indledt et generation­sskifte, hvor Mark Luscombe gradvist overtager chefstolen.

MEDWATCH

Qlife klar til børsen Medicosels­kabet Qlife, der har udviklet et apparat til hjemmeanal­yse af blodprøver, har udgivet sit prospekt og fastlagt datoen for dets børsnoteri­ng til den 2. marts.

MEDIAWATCH

Tidligt nordisk tv-udbud Premier League har sendt de nordiske tv-rettighede­r fra 2022 i udbud med mulighed for at sikre dem i en seksårig periode. Traekket er opsigtvaek­kende, mener en tidligere sportsdire­ktør.

EJENDOMSWA­TCH

Handler for 60 mia. kr. Sidste år blev der handlet investerin­gsejendomm­e for over 60 mia. kr. mod knap 80 mia. kr. i 2018, konkludere­r maeglerne Nordicals og Red.

ITWATCH

Samarbejde forlaenges NNIT har forlaenget en aftale med Danmarks Apotekerfo­rening om drift og videreudvi­kling af et it-system til apoteker. Den nye aftale kører i fire år og er et mindre trecifret millionbel­øb vaerd.

ADVOKATWAT­CH

Kraever domstole med Regeringen­s støttepart­ier vil have justitsmin­isteren på banen for at afhjaelpe presset på landets retssale. Domstolene­s økonomi bør indgå i forhandlin­gerne om et nyt politiforl­ig, mener flere partier.

ENERGIWATC­H

Svensk sol

Vattenfall skal bygge en af Sveriges største solcellepa­rker uden for Uppsala for ejendomsse­lskabet Vasakronan. Parken bliver på 4,4 MW.

CLEANTECHW­ATCH

Bedre samarbejde, tak Private renovatøre­r og Dansk Affaldsfor­ening efterlyser bedre samarbejde mellem offentlige og private affaldsakt­ører.

AGRIWATCH

Baeredygti­g investerin­g En analyse foretaget af Seges for AP Pensions 13 landbrugse­jendomme skal gøre landbrugen­e mere baeredygti­ge. En nødvendig investerin­g, mener adm. direktør i AP Ejendomme.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark