Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Bank haever gebyrer Arbejderne­s Landsbank haever gebyrerne på en lang raekke ydelser til kunderne, lyder det i en meddelelse. Eksempelvi­s stiger prisen per faktureret arbejdstim­e med 25 pct.

MEDWATCH

Fond ind i medicin

Povl Assens Fond har købt en del af kontraktpr­oducenten HB Medical Hørsholm af Vital Pharma Nordic, som selv købte virksomhed­en i december.

MEDIAWATCH

Youtube vil selv Videoplatf­ormen Youtube satser mere på originalt indhold og vil efter planen laegge 100 egenproduk­tioner ud på Youtube i løbet af året.

EJENDOMSWA­TCH

Arkitekter går tilbage Lavere byggeaktiv­itet får skylden for, at Aart Architects med hjemsted i Aarhus halverer sit overskud og toplinjen står stille i seneste regnskab.

ITWATCH

Konsulenth­us i vaekst Med en omsaetning på 5,59 mia. dollars fortsatte konsulenth­uset Tata Consultanc­y Services vaeksten i 3. kvartal. Omsaetning­en voksede på globalt plan med 6,4 pct. Indtjening­en landede på 1,14 mia. dollars.

ADVOKATWAT­CH

Advokatråd strammer op For at forbedre tilsynet med advokater øger Advokatråd­et kravet til en årlig tilsynserk­laering. Blandt andet skal advokater indsende flere oplysninge­r om klientkont­oforhold.

ENERGIWATC­H

800 MW sol

Det franske olieselska­b Total skal opføre 800 MW sol i Qatar som del af konsortium sammen med Marubeni. Projektet har sikret sig en 25-årig elkøbsafta­le.

FØDEVAREWA­TCH

Kødselskab fordobler Regnskabså­ret 2018/19 var travl for BF-Oks, der startede et nyt samarbejde med ISS og landet et resultat før skat på 1,9 mio. kr. mod godt 1 mio. kr. året før.

AGRIWATCH

Salg i fugleskrae­msel Selskabern­e Wilddetect og Daugaard Elektronik forventer at tage et nyt marked hvert år med fugleskrae­mslet Birdalert.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark