Jyllands-Posten

TDC lukker mobilselsk­abet Fullrate

Det danske mobilselsk­ab Fullrate, som TDC købte i 2009, bliver nu lagt ind under Yousee.

- PETER SIMONSEN peter.simonsen@finans.dk

Det danske mobilselsk­ab Fullrate, der saelger bredbånd og telefoni, lukker. Det har ejeren, TDC, besluttet.

TDC købte Fullrate i 2009, men nu bliver selskabet med sine 200.000 bredbånds- tvog mobilkunde­r lagt ind under Yousee, som også er ejet af TDC.

»Yousee har de seneste år investeret massivt i innovative produktløs­ninger, og Fullrate har leveret en fremragend­e kundeservi­ce og brugerople­velse. Nu samler vi begge brands hos Yousee, fordi vi med én staerk enhed kan udvikle endnu bedre produkter til vores kunder og give dem den bedste kundeoplev­else, når de har brug for vores hjaelp,« siger Michael Moyell Juul.

Han er koncerndir­ektør i Nuuday, der står for selve kundeforre­tningerne i TDCkoncern­en, heriblandt Yousee, Fullrate og Hiper.

Købt af TDC for 400 mio. kr.

Fullrate blev stiftet i 2005 af de to kendte erhvervsma­end Stig Myken og Peter Maegbaek. De solgte selskabet til

TDC for 400 mio. kr., og få år senere gentog de bedriften, da deres nye mobilselsk­ab, Hiper, også blev gaflet af TDC-koncernen. Den handel fik de et større tocifret millionbel­øb for.

TDC har tidligere lukket flere af sine små brands, heriblandt M1 og Onfone.

Sammenlaeg­ningen af Yousee og Fullrate vil ske over de naeste måneder.

»Vi sørger for alt det praktiske og sender alle kunder en mail, inden deres produkter flyttes. Er man mobilkunde hos Fullrate, skal man f.eks. ikke skifte sim-kort i forbindels­e med flytningen, ligesom langt de fleste kunder vil kunne beholde deres router, hvis de ønsker det,« siger Michael Moyell Juul.

I forlaengel­se af sammenlaeg­ningen har Lars Asger Petersen, direktør for Fullrate, valgt at forlade Nuuday. Han vil dog fortsaette i Fullrate indtil udgangen af februar.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark