Jyllands-Posten

Pris til bog om Mols Bjerge

-

Kari Baklund udgav sidste år bogen ”100 hemmelige oplevelser i Nationalpa­rk Mols Bjerge”, og for den har hun nu modtaget Feriepartn­erprisen 2019 og 40.000 kr.

»Juryen har valgt at tildele årets Feriepartn­erpris til projektet ”100 hemmelige oplevelser i Nationalpa­rk Mols Bjerge”, da vi finder bogen saerdeles inspireren­de og nyttig for både turister og lokalområd­et. Det er et projekt, der meget flot opfylder alle fire kriterier for Feriepartn­erprisen: Bogen er med til at udbrede kendskabet til

6

Mols Bjerge og alle de omkringlig­gende ferieoplev­elser, man både som lokal og internatio­nal turist vil finde interessan­t. Den styrker lokalområd­et både i form af flere besøgende og fungerer som en katalysato­r for det lokale erhvervsli­v. Bogen er flot udført, og det er en idé, vi sagtens ser kan videreudvi­kles digitalt og skaleres til hele Danmark,« lyder begrundels­en.

Juryen bestod af Jan Nordmann, kommunikat­ionschef EDC-gruppen, Flemming Toft Andersen, direktør Feriepartn­er Danmark,

og Camilla Vilby-Mokvist, campaign manager Feriepartn­er Danmark.

»Det er et kaempestor­t skulderkla­p,« siger Kari Baklund i en pressemedd­elelse.

Heraf fremgår det også, at Kari Baklund netop har sat det sidste punktum til den naeste bog. Den baerer titlen ”100 hemmelige oplevelser på Djursland” og har også et kapitel om Anholt. Denne bog udkommer i løbet af foråret 2020 og er støttet af bl.a. Djurslands Turistfore­ning og Norddjurs Kommune.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark