Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

LB aendrer struktur

Faerre ledere med større ansvar skal give hurtigere forretning­sgange i LB Forsikring. Før var mandaterne spredt over for mange mennesker, siger topchef Anne Mette Toftegaard.

MEDWATCH

Børsintere­sse fornyet Flere danske medicinalo­g medicosels­kaber lagde i 2019 deres børsplaner på hylden, da aktieklima­et pludseligt viste sig ugunstigt. Siden aendrede stemningen sig markant, og vinduet for at lade sig børsnotere er atter åbent, vurderer analytiker­e.

SHIPPINGWA­TCH

Svaere lån

Der er udsigt til hårdere krav til de europaeisk­e banker, og det kan gøre det endnu svaerere for shippingvi­rksomheder at få lån i Europa. »Vi må vaere kreative,« lyder det fra Louis Dreyfus Armateurs.

MEDIAWATCH

Disney i Norden

Disneys nye streamingt­jeneste Disney+ går i sommeren 2020 i land i de nordiske lande, oplyser selskabet. Prisen vil ligge på ca. 50-60 kr. om måneden, lyder det.

EJENDOMSWA­TCH

Milliardha­ndel i City

Den 25.000 kvm store butiksog kontorejen­dom Galleri K midt i København er solgt for 1,6 mia. kr. til to udenlandsk­e investorer.

ITWATCH

Flere rådsformae­nd Regeringen­s nye cybersikke­rhedsråd har holdt sit første møde, og her blev rådets private formand, der sammen med det offentlige formandska­b skal lede rådets arbejde, udpeget. Valget faldt på Bjarke Alling, der er koncerndir­ektør i softwarevi­rksomheden Liga.

ENERGIWATC­H

Chef til Siemens Gamesa Markedsled­eren på det indiske vindmarked skifter ud i toppen, hvor Ramesh Kymal stopper til april og Navin Dewaji tager over.

FØDEVAREWA­TCH

Flere bryggerier

Antallet af danske bryggerier rundede i 2019 216, og de seneste 10 år er der kommet 100 nye til. Danmark er nu det land i Europa med flest bryggerier pr. indbygger, men naermer sig umiddelbar­t et maetningsp­unkt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark