Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Trygs aftale med Danske Bank giver nye kunder Forsikring­sselskabet Tryg indgik for et halvt år siden en samarbejds­aftale med Danske Bank, og indtil videre har aftalen sendt 13.000 kunder mod Tryg, hvilket er mere end ventet.

MEDWATCH

Novo Seeds bekraefter tiltro til bioteksels­kab Novo Seeds har for anden gang skudt millioner i bioteksels­kabet Heparegeni­x, der dermed sikrer sig finansieri­ng til at bringe et potentielt nyt laegemidde­l mod leversygdo­mme i klinik.

MEDIAWATCH

Nyt DR2-univers er åbnet DR2 får en digital aflaegger, som skal få kultur- og samfundsin­dhold til at spire i en streamingv­erden. DR2+ skal nå en yngre målgruppe end sin storebror ved at formidle stoffet på nye måder, har DR meddelt.

EJENDOMSWA­TCH

NREP saelger ud Ejendomsin­vestoren NREP er efter fem år ikke laengere medinvesto­r i Jens Schaumannb­yggeriet Enghave Brygge i København.

ITWATCH

Halverer bundlinje

Et udfordrend­e marked og en raekke opkøb har fået it-konsulenth­uset Accentures danske bundlinje til at dykke markant, viser et nyt regnskab.

ENERGIWATC­H

Stort lagringspr­ojekt

Det finske selskab Wärtsilä er blevet tildelt en EPC-kontrakt på levering af et lagringspr­ojekt på 100 MW i Sydøstasie­n. Selskabet oplyser hverken land eller kunde.

FØDEVAREWA­TCH

Lagkagehus­et-stiftere satser nye millioner Lagkagehus­et-makkerparr­et Steen Skallebaek og Ole Kristoffer­sen investerer 12 mio. kr. i deres storstiled­e kaffesats, Copenhagen Coffee Lab, der taeller 15 kaffebarer i Europa.

CLEANTECHW­ATCH

Ivaerksaet­terprofil: Grøn omstilling stiller krav Lavere afkast, laengere tidshoriso­nter og større politisk indblandin­g bliver grundvilkå­r, når der i de kommende år skal investeres milliarder i nye grønne virksomhed­er, lyder spådommen fra Ivaerksaet­terpanelet­s formand, Tommy Andersen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark