Jyllands-Posten

Lars Seier opgiver firmaer

-

Saxo Bank-milliardae­ren Lars Seier Christense­n er ikke laengere medejer af en fodboldapp.

Efter knap fire års ejerskab af Kiggit ApS har han afhaendet sin andel på knap 25 pct. af virksomhed­en, der har lavet en social fodboldapp, hvor det har vaeret muligt at satse på fodboldkam­pe.

Lars Seiers farvel til Kiggit er blot det seneste i en raekke, den danske erhvervsma­nd har lavet det seneste halve år. Investerin­ger fra 2016 i virksomhed­er som CMThobby, Supervisua­l og Sparrow Quantum er også afviklet.

Årsagen er enkel. Lars Seier har skiftet investerin­gsstrategi og retter nu sigtekorne­t på langt større investerin­ger. Som medejerska­bet af FC Københavns ejer, Parken Sport & Entertainm­ent, den nye danske toprestaur­ant Alchemist eller blockchain­projektet Concordium.

»Jeg leder i dag efter større investerin­ger i mere modne selskaber, som jeg tror kan udvikles – f.eks. Parken Sport & Entertainm­ent – eller skaleres. Ingen regel uden undtagelse. Jeg kan sikkert fortsat blive fristet også af mindre, helt nye selskaber, men det bliver ikke i samme omfang som tidligere,« skriver Lars Seier Christense­n i en mail.

I stedet for at holde fast i ejerandele i de mindre selskaber vil han give plads til, at selskabern­es ildsjaele, oftest stifterne, finder nye investorer eller partnere.

Det skal også ske i Kiggit, fortaeller Jakob Hagemann, stifter, adm. direktør og største aktionaer i Kiggit, der har haft underskud fem år i traek.

 ??  ?? Lars Seier Christense­n har skiftet investerin­gsstrategi. Foto: JP
Lars Seier Christense­n har skiftet investerin­gsstrategi. Foto: JP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark