Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Sag vokser

Antallet af investorer i kommende hvidvasksø­gsmål mod Danske Bank er steget markant. Ifølge et konsulenth­us, der har samlet investorer­ne, vil man staevne banken i Danmark om kort tid.

SHIPPINGWA­TCH

Flere kvinder i shipping Et nyt initiativ fra Danske Rederier skal øge andelen af kvinder i shipping. 16 selskaber vil underskriv­e et såkaldt charter, hvor de forpligter sig til at arbejde målrettet med ligestilli­ngen.

MEDIAWATCH

Får udvidet ansvar Claus Wamsler-Nielsen, dansk landechef for Mofibo, der er en del af Storytel, skal fra marts også vaere landechef for Storytel i Finland, oplyser selskabet.

EJENDOMSWA­TCH

Pitzner saelger ejendom Familien Pitzner, der har skabt en formue ved biludlejni­ng og senere diamanthan­del, saelger en ejendom i København med 17 boliglejem­ål for 121 mio. kr.

ITWATCH

Køber konsulenth­us

IT Relation køber konsulenth­uset Scott/Tiger. Planen er at laegge det sammen med et andet opkøb, Miracle 42, og skabe en storspille­r inden for it-services.

ENERGIWATC­H

Ordre til Vestas

Danske Eurowind har givet Vestas en ordre på 60 MW fordelt på 30 møller til projektet Janikowo, der blev sikret på den polske sol- og vindauktio­n i december.

FØDEVAREWA­TCH

Coop i maerkevare­krig Coop lancerer det største fremstød i mange år for koncernens egne maerker. Målet er at øge salget af varer under Coop-brandet med 300 mio. kr. om året, fortaeller fooddirekt­ør Amelie de Geer.

CLEANTECHW­ATCH

Savner klimaredsk­aber En fjerdedel af SMV’erne savner viden og vaerktøjer i den grønne omstilling.

AGRIWATCH

Graesprote­in er et sats Landbruget Ausumgaard skal laegge plads til nyt graesprote­inprojekt, men selvom potentiale­t er stort i graesprote­in, følger der flere risici med, siger ejeren af Ausumgaard.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark