Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Direktør stopper Sampension­s matematisk­e direktør, Flemming Windfeld, der er ansvarlig for blandt andet aktuariate­t, har sagt op efter mere end 12 år i selskabet. Afløser er fundet internt.

SHIPPINGWA­TCH

Batterier til store skibe Batteripro­ducenten Corvus Energy forventer at have hybridløsn­inger klar til oceangåend­e handelsski­be inden for to-tre år.

MEDIAWATCH

Støttepart­ier kraever snarlig handling

Efter kulturmini­sterens indlaeg i weekenden stamper støttepart­ierne i startbokse­n for at begynde forhandlin­ger. Hvis det ikke sker før sommer, vil det vaere et »alvorligt« tillidsbru­d, siger den radikale medieordfø­rer.

EJENDOMSWA­TCH

120 nye Aalborg-boliger Aalborg-bydelen Stigsborg Havnefront får yderligere 120 udlejnings­boliger på i alt 9.000 etagemeter.

ITWATCH

Telenor løfter sløret for satsning på IoT

Med et samarbejde med Hjertefore­ningen og et nordjysk it-selskab kickstarte­r Telenor sin satsning på Internet of Things.

ENERGIWATC­H

Operation Drone

Ørsted, Siemens Gamesa og Esvagt har startet et nyt innovation­sprojekt, hvor droner skal fragte reservedel­e fra skibe til havvindmøl­ler.

FØDEVAREWA­TCH

Thisted Bryghus leverer rekord

Landets femtestørs­te bryggeri, Thisted Bryghus, har netop leveret de bedste resultater i bryggeriet­s 118-årige historie. Her går omsaetning­en frem for sjette år i streg, mens overskudde­t stiger for tredje år i traek.

CLEANTECHW­ATCH

Grønt udskillels­esløb SMV'er risikerer at blive fravalgt, hvis de ikke kigger indad og rykker på den grønne omstilling. Det er budskabet fra Vibeke Svendsen, formand for SMV-udvalget i Dansk Industri og adm. direktør i Envotherm.

AGRIWATCH

Combigas klar til Kina Potentiale­t for biogasanla­eg i Kina er enormt, siger det danske selskab Combigas

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark