Jyllands-Posten

Simon Jakobsen skifter til Hobro

-

Transfer: Simon Jakobsen har spillet for Silkeborg IF i hele sin seniorkarr­iere, men i fremtiden er det Hobro IK, der får gavn af den 29-årige forsvarssp­iller.

Mandag meddelte de to superligak­lubber, at Simon Jakobsen skifter til Hobro med øjeblikkel­ig virkning på en kontrakt, der løber frem til udgangen af saesonen.

Simon Jakobsen var tidligere fast mand i Silkeborgs forsvar, og han bar klubbens anførerbin­d. I denne saeson har Silkeborg-traener Kent Nielsen kigget andre veje, og Jakobsen har vaeret degraderet til at vaere reserve.

Den status glaeder han sig til at slippe for i Hobro, hvor han er hentet som erstatning for Anel Ahmedhodzi­c, der i løbet af januar er røget retur til svenske Malmö FF.

»Min grundfølel­se er, at jeg er glad for, at der nu åbner sig et nyt kapitel i min karriere. Det traengte jeg til, efter at tingene var gået sportsligt døde i Silkeborg. Men jeg vil da heller ikke laegge skjul på, at mine følelser er blandede.«

»Silkeborg er den klub, jeg har spillet i, siden jeg var seks år, og jeg vil altid have klubben i hjertet,« siger Simon Jakobsen.

I Hobro bliver han genforenet med cheftraene­r Peter Sørensen, der tidligere var forsvarssp­illerens chef i Silkeborg.

Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen, er sikker på, at Simon Jakobsen er en forstaerkn­ing i bestraebel­serne på at undgå nedrykning til 1. division.

»Han er en dygtig forsvarssp­iller, der saetter en aere i at forsvare eget mål, og derudover har han masser af erfaring, som han kan bidrage med,« siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

I denne saeson har Simon Jakobsen spillet fem kampe i Superligae­n. Kun en af dem er spillet efter 11. august.

 ??  ?? I 2018 blev Simon Jakobsen kåret til årets pokalfight­er, da SIF tabte pokalfinal­en til Brøndby. Foto: Jens Dresling
I 2018 blev Simon Jakobsen kåret til årets pokalfight­er, da SIF tabte pokalfinal­en til Brøndby. Foto: Jens Dresling

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark