Jyllands-Posten

Golfresort i nyt stort underskud

Lars Larsen har siden 1987 postet mange millioner i Himmerland Golf & Spa Resort. Det kommer til at fortsaette efter hans død.

- MICK KRISTENSEN mick.kristensen@jp.dk

Golf var den afdøde købmand Lars Larsens helt store passion.

Derfor stod hans golfresort, Himmerland Golf & Spa Resort, i Nordjyllan­d naturligt hans hjerte meget naert.

Men en god forretning nåede Himmerland Golf & Spa Resort aldrig at blive under Lars Larsens mangeårige ejerskab. Nu er golfresort­et kommet med regnskab for 2018/2019, og det viser et underskud på 14 mio. kr. Det er det største underskud i seks år og det naestdårli­gste resultat i nyere tid for selskabet, hvis adresse i efteråret skiftede til Lars Larsens Vej 1 som en hyldest til købmanden.

Skuden skal dog vendes efter mange års underskud, og derfor er Jysk-familien med Lars Larsens søn, Jacob Brunsborg, i spidsen begyndt at investere massivt i Himmerland

Golf & Spa Resort.

Det understreg­ede Jacob Brunsborg senest i forbindels­e med Jysk-koncernens årsregnska­b i sidste uge.

På Himmerland Golf & Spa Resort har man sat gang i investerin­gerne, der byder på nye legepladse­r, indendørs tennis- og paddlebane­r, vandsports­aktivitete­r og en helt ny akademiban­e til golfspille­rne.

Lars Larsen blev i 1987 en del af ejerkredse­n bag Himmerland-golfbanen. I 2007 overtog han det fulde ejerskab, og siden har han investeret et trecifret millionbel­øb i at renovere stedet.

Det hele kulminered­e, da Himmerland Golf & Spa Resort i 2014 lagde graes til European Tour-turneringe­n Made in Denmark. Siden har turneringe­n adskillige gange vaeret afviklet på Himmerland-banen.

Men overskudde­t udeblev stadig, og det udtalte Lars Larsen sig om i 2016:

»Jeg er købmand, og jeg vil have det til at give overskud. Som sagt så får jeg det også til det. Jeg kan leve med et underskud. Det har jeg gjort i 20 år, så kan jeg vel også et år mere eller mindre. Vi er på rette vej.«

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark