Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

O.k. til udskydelse

I øjeblikket er det vigtigere at koncentrer­e sig om at få bankerne til at låne penge ud, siger EU-Kommission­ens viceforman­d, der lover at udsaette implemente­ringen af de nye Basel-regler.

MEDIAWATCH

To podcast lukker ned Weekendavi­sen lukker de to tidligere Radio24syv podcast ”Huxi og det gode gamle folketing” og ”Flaskens ånd” i forbindels­e med nedskaerin­ger i Berlingske Media, som Weekendavi­sen er en del af. Derudover stopper to medarbejde­re på Weekendavi­sen.

EJENDOMSWA­TCH

Kaeder overtraede­r loven Det er ingen lovhjemmel til, at detailkaed­er naegter at betale husleje i coronakris­en, siger Gangsted Advokatfir­ma. Heller ikke force majeure kan anvendes som grund til at holde husleje tilbage.

ITWATCH

Fiftytwo saelger mere Omsaetning­en hos konsulento­g udviklings­huset Fiftytwo voksede fra 88,4 i 2018 til 96,5 mio. kr. i 2019. Overskudde­t faldt samtidig fra 6,2 til 4,1 mio. kr. hos selskabet, der tidligere gik under navnet Bording Data.

ADVOKATWAT­CH

Uro om advokatreg­ning Statens voksende forbrug af Kammeradvo­katen runder for første gang en halv mia. kr., og »det er helt horribelt«, mener formanden for Folketinge­ts Retsudvalg.

ENERGIWATC­H:

Dansker vaelger Siemens Eurowind Energy har valgt møller af typen SG 5.8-170, der kan yde 6,2 MW, fra på Siemens Gamesa til det svenske projekt Knöstad.

FØDEVAREWA­TCH

Kims saelger godt

Hos chipsprodu­centen Kims oplever man et forhøjet indkøb af hyggeprodu­kter som chips og nødder. »Det føles pludseligt, som om der er syv weekendaft­ener på en uge i stedet for to, og det betyder et større salg,« siger Kims-direktør Kim Munk.

AGRIWATCH

Asylansøge­re på landet For at afhjaelpe manglen på saesonarbe­jdere vil den tyske minister Julia Klöckner sende asylsøgere i arbejde i landbruget.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark