Jyllands-Posten

RUNDE FØDSELSDAG­E

-

75 ÅR

Carl Nielsen, civilingen­iør, fhv. direktør, Højbjerg. Carl Nielsen blev uddannet civilingen­iør fra Danmarks Tekniske Universite­t i 1970, og fra 1973 til 1975 var han ansat ved Aarhus Amt. I 1976 blev han afdelingsl­eder ved Teknisk Forvaltnin­g i amtet, og senere var han i en tre år lang periode direktør samme sted. I 1989 blev han direktør for magistrats­afdelingen for teknik og miljø i Aarhus Kommune, hvilket han var frem til 2011. Carl Nielsen har siddet i bestyrelse­n for EU’s ekspertgru­ppe om bymiljø og har desuden undervist ved arkitektsk­olerne i København og Aarhus samt vaeret censor på Geografisk Institut ved Aarhus Universite­t.

70 ÅR

Stig Enevoldsen, fhv. partner, statsaut. revisor, Allerød. Stig Enevoldsen blev cand.merc. i revision i 1975 og statsaut. revisor i 1980. I 1984 blev han partner i Deloitte og faglig leder af revision og regnskab fra 19841991. Fra 2000-2004 var

Stig Enevoldsen regnskabsl­eder og leder af Deloitte Danmarks Center of Exellence. Han er medstifter af Deloittes internatio­nale regnskabsk­omité og har vaeret underskriv­ende revisor for en raekke børsnotere­de danske virksomhed­er. Stig Enevoldsen har vaeret medlem af flere foreninger og komitéer, herunder den regnskabsp­olitiske komité i den europaeisk­e revisororg­anisation Accountanc­y Europe siden 2010. Han er medforfatt­er til hvidbogen om fremtidige danske regnskabss­tandarder og har bl.a. vaeret medlem af dommerkomi­teen til uddeling af Børsens regnskabsp­ris. Stig Enevoldsen er tillige foredragsh­older ved konference­r om internatio­nale og danske regnskabsf­orhold. Han er gift med sygeplejer­ske Birgitte Have.

60 ÅR

Mads Keiser-Nielsen, skuespille­r og journalist, København. Mads Keiser-Nielsen er uddannet skuespille­r fra Statens Teaterskol­e i 1988 og journalist fra Danmarks Journalist­højskole i 1993. I begyndelse­n af 1980’erne blev han kendt, da han sammen med Michael Carøe og Peter Kaer optrådte med gruppen Plat. Fra han var faerdigudd­annet skuespille­r og indtil 1991, var han fastansat på Det Kongelige Teater. Senere kom han til DR som studievaer­t, programudv­ikler og forfatter. Her var han bl.a. studievaer­t på programmet ”Kald mig Mads”. Siden 2003 har

Mads Keiser-Nielsen arbejdet freelance som skuespille­r, skribent og foredragsh­older. Han har bl.a. optrådt med sit one-manshow ”Tango med Charles”. I 2013 tog han en master i oplevelses­økonomi ved Roskilde Universite­t.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark