Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Frygter bankkrak

Selv store banker kan blive ramt i Nationalba­nkens mellemscen­arie for dansk økonomi. De mindre banker er saerligt udsatte på grund af for høj udlånsvaek­st og for lav kreditkval­itet.

MEDWATCH

Ole Abildgaard låner 34 mio. kr. til bioteksels­kab Det omdiskuter­ede dansk-amerikansk­e bioteksels­kab Enochian Bioscience­s har lånt 34 mio. kr. af rigmanden Ole Abildgaard, der i forvejen var investor i selskabet.

SHIPPINGWA­TCH

Hver tredje containers­kib kommer for sent

Lidt mere end hvert tredje containers­kib ankom for sent i februar, som foreløbig er det laveste niveau nogensinde målt af analysehus­et Seaintelli­gence, når det kommer til rederierne­s punktlighe­d.

MEDIAWATCH

Herning Folkeblad fyrer Alle medarbejde­re hos Herning Folkeblad har sagt ja til at gå 6,5 pct. ned i løn i seks måneder som følge af store fald på annonceomr­ådet. Derudover er tre redaktione­lle medarbejde­re og fire administra­tive blevet opsagt.

EJENDOMSWA­TCH

Hotel i bankdomici­l

Et luksushote­l kan meget vel vaere på vej ind i Danske Banks hovedsaede i København, når banken flytter i 2023.

ADVOKATWAT­CH

Bech-Bruun får ny chef Midt i coronakris­en skifter et af landets største advokatfir­maer BechBruun hele sin bestyrelse ud og får ny formand og ny ledende partner. Det er et staerkt hold, der tager over, lyder det fra den nye formand.

ENERGIWATC­H

Norge åbner for vinden Den svaert udfordrede norske vindindust­ri får en hjaelpende hånd fra regeringen, der undtager vindindust­rien fra rejseforbu­d.

FØDEVAREWA­TCH

Kantinelev­erandør:

Nej til hjemsendel­ser Jespers Torvekøkke­n sender ikke funktionae­ransaette medarbejde­re hjem trods en beslutning om en øget kompensati­on fra regeringen. Det skyldes, at en overgang til ordningen vil betyde et tab på 400.000 kr. om måneden.7

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark