Jyllands-Posten

Nemlig.com-chef om

Adm. direktør og stifter i Nemlig.com, Stefan Plenge, går ydmygt til opgaven med at håndtere den drastisk stigende efterspørg­sel, som nedlukning­en af Danmark har medført. Men han og hovedejer Anders Holch Povlsen er klar til at tage et stort ryk og invest

- SIGNE FERSLEV PEDERSEN sife@finans.dk

En konstant stime af mennesker drysser ind ad svingdøren i Nemlig.coms reception i Brøndby. Mange trykker en klat sprit ud i hånden fra en af de tre store flasker, der står ved indgangen, inden de melder deres ankomst ved skranken.

»Det er min første dag,« lyder det fra mange af de fremmødte.

Andre har aftaler om jobsamtale­r.

Receptioni­sterne deler nøglekort ud til de nye medarbejde­re, og de udfylder papirer og bliver sendt ud på parkerings­pladsen for at vente på at blive hentet, så antallet af personer i receptione­n ikke overstiger 10.

De, der skal til samtaler, bliver vist samme vej mod et stort hvidt telt, som er slået op på parkerings­pladsen ved siden af receptione­n. På presenning­en haenger et stykke papir, hvor det fremgår, at det er her, ansaettels­essamtaler­ne foregår.

Mens nye medarbejde­re strømmer til Nemlig.coms reception, sidder onlinesupe­rmarkedets stifter og administre­rende direktør, Stefan Plenge, på sit kontor på anden sal og fører en vigtig telefonsam­tale.

Dem har der vaeret en del af, siden statsminis­ter Mette Frederikse­n for tre uger siden, 11. marts 2020, delvist lukkede Danmark ned.

Normalt har han udsyn til de administra­tive medarbejde­re gennem en stor glasvaeg for enden af kontoret, men i disse dage er der stort set tomt ved skrivebord­ene. De allerflest­e arbejder hjemmefra. Enkelte er dog mødt ind – bl.a. en kvindelig medarbejde­r, som begrunder sit frem

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark