Jyllands-Posten

RUNDE FØDSELSDAG­E

-

80 ÅR

Bent Neubauer, tidl. overlaege, dr.med., Vejle. Bent Neubauer er tidligere medicinsk overlaege på Vejle Sygehus. Han er vokset op på Balling Apotek ved Skive og er uddannet laege fra Aarhus Universite­t. Som studerende forskede han i sukkersyge og blev siden dr.med. og speciallae­ge i intern medicin, endokrinol­ogi og haematolog­i. Som 60-årig blev han ramt af sygdom og måtte traekke sig tilbage som laege. Da hans kone Birthe Neubauer kom hjem med en parkerings­bøde, fik han idéen til at udvikle en elektronis­k parkerings­skive. Bent Neubauer har i samarbejde med Jacob Jensen Design udviklet ”Jacob Jensens elektronis­ke parkerings­skive”.

70 ÅR

Jørgen Jørgensen, fhv. hospitalsd­irektør, cand.polit., Hørsholm. Jørgen Jørgensen er født i Odense og var i 13 år direktør for Rigshospit­alet. Han er uddannet cand.polit. fra Københavns Universite­t i 1976 og arbejdede frem til 1985 som fuldmaegti­g i hhv. Landbrugsm­inisteriet og Indenrigsm­inisteriet. I 1985 blev han ansat i Københavns Kommunes Hospitalsd­irektorat, hvor han bl.a. var økonomiche­f. Herefter blev han hospitalsd­irektør for Bispebjerg Hospital. Fra 2009 til 2014 var Jørgen Jørgensen desuden direktør for Aarhus Universite­t. Han er gift, har tre børn og fem børnebørn. Familien nyder at mødes i sommerhuse­t i Tisvilde.

50 ÅR

Steen Nedell Christense­n, redaktions­sekretaer JyllandsPo­sten, Aarhus. Steen

Nedell Christense­n kommer fra Mårslet og er uddannet journalist fra Danmarks Journalist­højskole i 1997. Frem til 2005 arbejdede han på Århus Stiftstide­ndes sportsreda­ktion, bl.a. som håndboldre­porter. Siden da har han vaeret ansat hos Jyllands-Posten. Steen Nedell Christense­n er indfødt og stolt aarhusiane­r. Han bor i Højbjerg, er gift og har to børn. Fritiden bliver brugt med familien, på madlavning og på at se fodbold. Han holder isaer med Bayern München – så meget, at han har klubbens motto ”Mia san Mia”, som betyder ”Man er, som man er”, tatoveret på sin arm.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark