Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Adgang til Nemid

Finans og Leasing foreslår, at lånevirkso­mheder skal have adgang til oplysninge­r om kundernes Nemid. Dette skal gøre det svaere at svindle.

MEDWATCH

Strid om sundhedskl­ynge Forhandlin­gerne om fremtidens superklyng­e for life science er gået i hårdknude, og den eksisteren­de klynge Welfare Tech står nu alene med sin ansøgning om at drive den kommende organisati­on.

EJENDOMSWA­TCH

Jeudan-chef advarer

Per Hallgren, chef for ejendomsse­lskabet Jeudan, advarer mod at lukke indre København for biler, sådan som flere af byens politikere vil.

ITWATCH

Skifter ud i ledelsen

Som led i arbejdet med en ny strategi har Telia gennemført flere forandring­er i sin øverste ledelse. Tre direktører forlader selskabet, mens man har udpeget en ny direktør for bl.a. det danske marked.

ADVOKATWAT­CH

Jagt på hemmelighe­der Danske virksomhed­er oplever i stigende grad problemer med trusler mod forretning­shemmeligh­eder, fortaeller flere advokatvir­ksomheder.

ENERGIWATC­H

2 GW flydevind Udvikleren Ideol har i en ny aftale slået sig sammen med japanske Jera og franske Ademe Investisse­ment om finansieri­ngen af mindst 2 GW flydevind.

FØDEVAREWA­TCH

Svansø-chef vil købe op Den nye chef for Svansø, Lillie Li Valeur, vil rette fokus på unge forbrugere og er samtidig gået på opkøbsjagt.

CLEANTECHW­ATCH

Logstor jubler over plan Udfasninge­n af olie- og gasfyr og udsigten til at skrotte overskudsv­armeafgift­en kan løfte forretning­en markant for rørproduce­nten Logstor.

AGRIWATCH

Slagterich­ef undskylder Westfleisc­h-direktør

Steen Sønnichsen har på et møde med andelshave­rne i den tyske slagteriko­ncern undskyldt for at have lavet handler med sin bror.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark