Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Lokalt samarbejde

Den teknologis­ke udvikling i finanssekt­oren går staerkere end nogensinde, og det har sat ekstra tryk på Mastercard­s ambition om at samarbejde med staerke lokale spillere.

MEDWATCH

150 mio. på vej til Zealand En milepaelsb­etaling på 150 mio. kr. er på vej til Zealand Pharma, efter at Boehringer Ingelheim har sat gang i et fase 2-studie med et middel, som de to virksomhed­er samarbejde­r om.

SHIPPINGWA­TCH

DSV har fyret under 100 DSV's spareplan har kostet jobbet for under 100 ansatte i Danmark. I slutningen af april satte transportk­oncernen gang i en stor global sparerunde, hvor 3.000 medarbejde­re stod til at miste jobbet.

MEDIAWATCH

NY Times afskediger

68 medarbejde­re hos

New York Times er blevet afskediget, skriver netmediet The Hill. Nedskaerin­gerne rammer isaer mediets annonceafd­eling og skyldes til dels coronakris­en.

EJENDOMSWA­TCH

Cobbleston­e i topform Ejendomsad­ministrato­ren Cobbleston­e leverer en vaekst på 26 pct. og er nu landets tredjestør­ste med 76 mio. kr. på toplinjen.

ITWATCH

Vestager: EU vil gå solo Selv om EU-Kommission­en foretraekk­er global enighed om en digital skat, er man klar til at indføre sin egen regionale løsning, hvis USA ikke kommer tilbage til forhandlin­gsbordet.

ADVOKATWAT­CH

Advokater fusionerer Efter 187 år forsvinder advokatfir­maet Stakemann fra det danske advokatlan­dkort. Familiefir­maet igennem seks generation­er fusionerer med Bach Advokater

FØDEVAREWA­TCH

Nej til at fjerne ”eskimo” Danske producente­r af eskimo-is vil ikke gøre som et amerikansk firma fjerne navnet, der i nogle kredse kan opfattes som kraenkende.

CLEANTECHW­ATCH

ARC får millionstø­tte Amager Ressourcec­enter har fået tildelt 30 mio. kr. i EUDP-midler til et pilotanlae­g til CO2-fangst.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark