Jyllands-Posten

30 års ventetid er forbi for Liverpool

Liverpool FC blev torsdag aften engelske mestre uden at spille.

- THOMAS LUND HANSEN thomas.lund@jp.dk

30 år har Alex Bruun ventet. Da dagen så oprandt, var han gået i seng.

»Der er ikke noget vaerre end at se en kamp, når der ikke er følelser involveret. Derfor valgte jeg at gå i seng. Jeg opdagede det først om natten, da jeg var oppe og tjekke telefonen,« siger Alex Bruun, der er formand for Liverpool FC’s danske fanklub.

Kampen, han ikke gad se, var Chelsea-Manchester City torsdag aften, hvor sidstnaevn­te skulle vinde for at bevare en spinkel mesterskab­schance, men da den endte 2-1, blev Liverpool FC engelske mestre uden at spille.

Overvaelde­t Klopp

På de sociale medier kunne man torsdag aften se, at Liverpools spillere var samlede, og at de ikke gik i seng, da mesterskab­et var hjemme.

Der blev festet igennem, og spillerne lagde ikke skjul på, at Liverpools tyske manager, Jürgen Klopp, fik godt med øl.

»Det er så stort et øjeblik. Jeg er fuldstaend­ig overvaelde­t,« sagde Jürgen Klopp til Sky News, men han måtte afbryde interviewe­t, da han ikke kunne holde tårerne tilbage.

Selv om at det er 30 år siden, at Liverpool har vundet mesterskab­et sidst, sad Alex Bruun med en lidt flad fornemmels­e.

»Corona har lagt en daemper på det hele, også fordi vi ikke kunne samles og se kampen, men man skal jo passe på i disse tider,« siger den 50-årige Alex Bruun.

Han var i Liverpool første gang i 2001 til en kamp mod Sunderland:

»Thomas Sørensen spillede for Sunderland, men han blev skadet, og så kom Jürgen Macho ind og spillede sit livs kamp. 23 skud mod mål mod ét til Sunderland, og så endte den 0-0.«

Han har dog haft bedre oplevelser siden, blandt andet 4-0 over Barcelona i sidste års udgave af Champions League. Han tror ikke, at han atter skal vente 30 år på naeste mesterskab.

»Jeg føler mig overbevist om, at det er starten på en stime.«

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark