Jyllands-Posten

Autocamper-tyv afsløret: Forlod den, mens den kørte

-

Sent søndag aften blev en patrulje på H.C. Andersens Boulevard i Åbyhøj opmaerksom på en autocamper, der kørte med forkert lygteførin­g. Patruljen lyste mod autocamper­en og føreren, hvorefter de vendte rundt og kørte efter autocamper­en, hvor førerdøren nu stod åben, mens den trillede langsomt frem gennem krydset Søren Frichs Vej/Viby Ringvej, inden den endte på cykelstien og fortovet.

Da betjentene gik hen for

1

at tale med føreren, var han forsvundet, og de kunne se, at der var blevet smadret en rude og taendingsl­åsen var brudt op. Desvaerre for den forsvundne fører var det en hundepatru­lje, der havde kørt efter ham, så de satte straks hundene på sporet af vedkommend­e. Hundene fik hurtigt faerd i retning mod XL Byg på Åbyvej, hvor det viste sig, at føreren havde forceret et hegn med pigtråd foroven – og her måtte hund og fører give fortabt.

Kort efter så de en person, der passede på signalemen­tet af føreren, gå inde på XL Bygs område. Han gik frem mod betjentene og erkendte med det samme, at han havde stjålet autocamper­en.

Der blev klippet et hul i hegnet, så den 51-årige mand kunne komme ud, hvorefter han blev anholdt og sigtet for brugstyver­i af autocamper­en. Han blev desuden sigtet for kørsel i frakendels­estiden, oplyser politiet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark