Jyllands-Posten

Ild.pizza åbner fire nye steder i Aarhus

For at følge med den store efterspørg­sel på det nye pizzakonce­pt åbner Ild.pizza efter sommerferi­en fire nye steder i Aarhus Kommune.

- JONAS WREDE HANSEN Lokalavise­n Aarhus jpaarhus@jp.dk

Det er gået staerkt, siden aarhusiane­rne Esben Mols Kabell og Anders Grønborg for blot lidt over et år siden åbnede Ild.pizza i Skejby. Det saerlige koncept med pizzaer, som man bygger, bestiller og endda kan se blive lavet på hjemmeside­n Ild.pizza, og som man så efterfølge­nde henter som takeaway, har vist sig at vaere en succes.

I juni åbnede Ild.pizza i Galten som det femte sted i Østjylland, men ifølge kommerciel direktør Younes Deaibes så stopper udvidelsen slet ikke med virksomhed­ens indtog i Skanderbor­g Kommune. Der er mange nye steder på vej, og de naeste butikker kommer til at ligge i Aarhus-området.

»Vi åbner i Højbjerg, Lystrup og Egå til august, og så åbner vi også på Søren Frichs Vej til september,« fortaeller Younes Deaibes til

Lokalavise­n Aarhus og fortsaette­r:

»Efterspørg­slen har både i hverdage og i weekender vaeret så stor, at vi er nødt til at åbne flere steder for at følge med.«

Ingen corona-krise

De mange nyåbninger kommer på bagkant af en forfaerdel­ig tid for restaurati­onsbranche­n, som har vaeret nødsaget til at lukke helt ned for gaester og derfor har oplevet et stort fald i omsaetning. Coronakris­e er dog ikke noget, man har maerket hos Ild.pizza. Tvaertimod. For det saerlige koncept, som kun byder på takeaway, har derimod vaeret meget corona-venligt, og Younes Deaibes antyder da også, at krisen ligefrem har vaeret god for forretning­en.

»Vi skal i hvert fald ikke klage,« lyder det fra den kommerciel­le direktør.

Målsaetnin­g: 100 butikker

Efterspørg­slen har både i hverdage og i weekender vaeret så stor, at vi er nødt til at åbne flere steder for at følge med. YOUNES DEAIBES, KOMMERCIEL DIREKTØR, ILD.PIZZA

De to ejere Esben Mols Kabell og Anders Grønborg åbnede Ild.pizza den 1. maj sidste år, efter makkerparr­et solgte det meste af deres virksomhed, Lasertryk i Skejby, til en tysk kapitalfon­d. Efter salget blev de to direktører enige om, at nogle af pengene skulle bruges til deres saerlige passion for pizzaer. Med en braendefyr­et stenovn, italienske råvarer og med hjaelp fra pizzaverde­nsmesteren Marco Fuso blev Ild.pizza skabt, og allerede fra start var ambitioner­ne i top.

Sidste år fortalte medejer Anders Grønborg således til Lokalavise­n Aarhus, at man ville åbne mere end 10 steder inden for kort tid, og at drømmen var 100 steder i 2025.

Med åbningspla­nerne i Højbjerg, Lystrup, Egå og Søren Frichs Vej er Ild.pizza taet på den første målsaetnin­g, og Younes Deaibes oplyser, at der er endnu flere åbninger på vej i den kommende tid. Han vil ikke ud med et praecis tal, men han vil gerne røbe, at man også kigger mod Fyn og Sjaelland.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark