Jyllands-Posten

Mr. Peace and Love er stadig på stikkerne

The Beatles-trommeslag­er Ringo Starr er trods alderen fortsat på turné med sit All Starr Band.

-

Der bliver ikke sparet på fredstegne­ne, når Ringo Starr retter sine karakteris­tiske solbriller mod en kameralins­e.

Mindst den ene hånds fingre ryger naermest automatisk op i V-form, hvorefter den tidligere beatle oftest supplerer håndtegnet med et »peace and love«.

Ringo Starr er bedst kendt som trommeslag­eren fra The Beatles, hvor han af kritikere er blevet fremhaevet som den mindst talentfuld­e af de fire. Talentet – begraenset eller ej – bragte ham i The Beatles ved flere lejlighede­r også fra trommerne og frem til mikrofonen. Eksempelvi­s er han stemmen på de to hitnumre ”Yellow Submarine” og ”With a Little Help from My Friends”.

Efter Beatles-opløsninge­n for 50 år siden gik Ringo Starr som de øvrige bandmedlem­mer solo, og i starten gik det godt, men succesen varede ikke ved. Salgstalle­ne faldt fra album til album, og sideløbend­e begyndte Ringo Starr at drikke. Han tog også stoffer og bankede ved flere lejlighede­r – i staerk kontrast til sit image som fredselske­r – sin kone, den tidligere Bond-pige og model Barbara Bach. I 1988 lod

Starr sig indlaegge til afvaenning, og siden har han angiveligt ikke drukket alkohol. I stedet har han spillet musik med sit All Starrs Band. De havde planlagt en større turné i år, men på grund af coronaviru­ssen er turnéen udskudt til naeste år.

»Det er svaert for mig,« siger han i en artikel om udskydelse­n på sin egen hjemmeside.

 ??  ?? Foto: Angela Weiss
Foto: Angela Weiss

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark