Jyllands-Posten

KONCERNEN

-

Salling Group driver butikskaed­erne Netto, Bilka og Føtex samt to Salling-stormagasi­ner. Har ca. 1.400 butikker i Danmark, Tyskland og Polen. Dertil er der netop opkøbt ca. 300 butikker yderligere i Polen, som kommer til senere i år. I koncernen er desuden bl.a. en raekke onlineshop­s – herunder Wupti, Skagenfood, burgerrest­auranter i kaeden Carl’s Jr., Starbucks-kaffebarer og

Faetter BR-legetøjsbu­tikker. Koncernen er fuldt ejet af Salling Fondene, efter at

A. P. Møller-Maersk tidligere var med i ejerkredse­n.

der i efteråret åbnes en stor legetøjsbu­tik i Gentofte samt en butik i indkøbscen­tret Waves i Hundige.

»Hidtil har de 26 butikker vaeret fint, men vi har fundet muligheder i markedet for at udvide. Der slår vi til. De to butikker passer godt ind i vores øvrige placeringe­r. Fremadrett­et lukker vi aldrig muligheder for at udvide rundtom i landet, hvis det giver mening for os,« siger Charlotte From.

BR-butikker ombygges

Meldingen fra BR kommer, samtidig med at der i andre dele af detailhand­len lyder meldinger om, at coronakris­en kan saette en del af butikseksp­ansionen på hold i hvert fald for en stund. Det har blandt andet de to elektronik­kaeder Power og Elgiganten meddelt for nylig.

Coronatide­n har nemlig øget onlinesalg­et og de digitale løsninger hos forbrugern­e. Hos Power med 17 varehuse er målet ellers at vokse med yderligere 10.

»Vi har valgt lige nu her i

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark