Jyllands-Posten

KARAKTERBO­G

-

AGF’s spillere bedømt i kampen mod FCK:

William Eskelinen 6

Målmanden leverede en helstøbt indsats. Denne gang med sikre indgreb og gode redninger og kun i et tilfaelde var han og Nicolai Poulsen ved at misforstå hinanden. Pil op, må man sige.

Alexander Munksgaard 5

Den hidsige back havde kvaler med Daramys kvikke fodskifte, men han viste sig frem i duellerne som saedvanlig­t og deltog også offensivt. Fik gult kort i begyndelse­n af anden halvleg og blev fornuftigt nok skiftet ud med Kevin Diks.

Sebastian Hausner 6

En seriøs test af den unge forsvarssp­iller, som ikke uventet tabte dueller mod nogle af de bedste i ligaen. Men han vandt også flere af slagsen, blandt andet en vild blokering, da FCK var taettest på, og han kan i den grad vaere sin indsats bekendt.

Frederik Tingager 8

Herrekamp af Tingager, der i Backmans skadesfrav­aer har taget kontrollen i den bageste kaede. Reddede på stregen og vandt sin direkte duel med Dame N’Doye. Klasse.

Casper Højer Nielsen 7

Tvunget mere baglaens end han ønsker. Men Højer Nielsen er garant for fuldt skrald i duellerne. Og så traekker det op, at hans hjørnespar­k førte til målet.

Nicolai Poulsen 7

Uhyre vigtig indsats centralt, hvor FCK kun i perioder dominerede. I sekvenser kom han til at ligge for langt tilbage, men i det store og hele en gedigen Poulsen-kamp – og tilmed uden et gult kort.

Benjamin Hvidt 6

Nåede frem til to gode skudmuligh­eder takket vaere en fin naese for dybdeløb. I småspillet var der da fejl, men han var igen på et fint niveau.

Bror Blume 7

Når AGF-spillet fungerer offensivt, er Bror Blume indblandet, og han var ret taet på at score efter et fornemt angreb. Staerk i de små rum og et kolossalt løbearbejd­e.

Jakob Ankersen 6

Ganske få spillere tager så mange lange og udmarvende løb som Ankersen, der virkelig kan titulere sig presspille­r. Det kan koste lidt, når angrebene skal afsluttes, men hold da op en energi, han kom ud med.

Patrick Mortensen 6

Mortensen tog et stort fysisk slaeb oppe foran mod et par staerke FCK’ere. Han nåede ikke selv frem til de helt oplagte muligheder, men til gengaeld var han staerk i spillet med ryggen til mål.

Jón Thorsteins­son 5

Udgik efter en time efter en stempling fra landsmande­n Sigurdsson. Thorsteins­son fik dog ikke afgørende indflydels­e, men arbejdede fint for sagen.

Gift Links 7

Interessan­t indhop af sydafrikan­eren, der er ved at finde balancen mellem at drible og aflevere. Hans hurtighed og evne til at holde i bolden blev afgørende i en hektisk slutfase.

Kevin Diks 7

Hollaender­en styrkede sit hold, da han kom på banen efter en time. God aggressivi­tet, masser af fine offensive løb og påpasselig­hed i defensiven.

Nicklas Helenius UB

 ??  ?? Rigtig fodbold: Over 7.000 tilskuere så AGF vinde 1-0 over FCK. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Rigtig fodbold: Over 7.000 tilskuere så AGF vinde 1-0 over FCK. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark