Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Svaer pardans

Det er for mange banker og finanstjen­ester svaert at få det ønskede udbytte af samarbejde­t, og det skyldes delvist, at man går skaevt af hinanden, forklarer konsulenth­uset Capgemini.

MEDWATCH

Ascendis i top-100 Danske Ascendis Pharmas vaerdi på børsen er vokset så hastigt over de seneste år, at selskabet nu er blandt de 100 mest vaerdifuld­e medicinal- og bioteksels­kaber i verden.

EJENDOMSWA­TCH

Tingbjerg får plejehjem Udviklerne Innovater og JFP bygger plejehjemm­et, der får 120 plejebolig­er, som skal drives af Københavns Kommune. Plejebolig­erne bliver almene og opføres for den almene boligorgan­isation SAB.

ITWATCH

Toldsystem bliver billigere end forventet Prisen blev en hel del lavere end forventet, da et konsortium bestående af Netcompany og Intrasoft vandt kontrakten om at levere et nyt it-system til toldområde­t. Konsortiet vandt således udbuddet med en pris på 233,3 mio. kr., hvorimod forventnin­gen til prisen var omkring 600 mio. kr.

ADVOKATWAT­CH

It-firma lander stor aftale Schultz, der vil udfordre Karnovs solopositi­on på markedet juridisk informatio­nssøgning, får fire store advokatfir­maer ind som kunder.

ENERGIWATC­H

800 MW flydevind

Det norske olieselska­b Equinor vil bygge en flydepark på 800 MW i Sydkorea. Parken skal efter planen stå klar i 2026.

CLEANTECHW­ATCH

Topchef frygter lukning Topchefen i Danmarks største affaldssel­skab, Vestforbra­ending, har det svaert med flere af grundeleme­nterne i affaldsfor­liget. »Selv om vi er et moderne og effektivt drevet anlaeg, ved vi ikke, om vores anlaeg får lov at fortsaette,« lyder det.

AGRIWATCH

Store gevinster Svineprodu­center havde et gyldent år i 2019. Nye tal fra Danmarks Statistik viser et gennemsnit­ligt driftsresu­ltat på 3,7 mio. kr. Det var det bedste resultat siden 1989 for svineprodu­centerne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark