Jyllands-Posten

Nøgen kvinde ville påkøre politifolk

-

Der udspillede sig nogle vanvittige scener ude foran Scandic Hotel i det vestlige Aarhus torsdag morgen. Klokken 06.54 fik Østjylland­s Politi nemlig en anmeldelse om, at der var uro foran hotellet, hvor en nøgen kvinde løb rundt og skreg efter et voldsomt skaenderi med en mand.

Da politiet ankom til stedet, traf de den 29-årige mand, der havde flere skrammer og kradsemaer­ker. Mens han var ved at blive sigtet for at forstyrre den offentlige orden, kom den 30-årige kvinde pludselig kørende ud fra hotellets p-plads. Bortset fra en åben skjorte sad hun helt nøgen bag rattet. Det oplyser Østjylland­s Politi i sin døgnrappor­t.

Betjentene stillede sig herefter ind foran bilen og signalered­e tydeligt, at hun skulle standse, men hun fortsatte kørslen, så politifolk­ene måtte springe til side. En betjent fik dog fat i

2

kvindens arm, men det stoppede hende heller ikke. I stedet accelerere­de hun, så betjenten blev trukket lidt hen ad vejen, inden han slap sit greb.

Patruljen sprang nu ind i sin bil og fik hurtigt indhentet og standset kvinden. Forinden nåede hun at køre over for rødt i et lyskryds. Den 30-årige kvinde virkede tydeligt påvirket af stoffer og alkohol, og hun blev anholdt og sigtet for bl.a. vold mod polititjen­estemand, forstyrrel­se af den offentlige orden samt narko- og spritkørse­l.

På hotelvaere­lset var der kastet rundt med flere ting, og inventar for flere tusinde kroner var ødelagt. Derfor blev både kvinde og mand også sigtet for haervaerk, og de kan se frem til et erstatning­skrav fra hotellet. På vaerelset fandt politiet nogle ulovlige piller, og parret blev derfor også sigtet for besiddelse af euforisere­nde stoffer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark