Jyllands-Posten

Kasi fik skattemill­ioner udbetalt

I 2016 fik Kasi ApS fejludbeta­lt knap 8,8 mio. kr. fra Skatteforv­altningen. Pengene er brugt, og familien vil ikke betale pengene tilbage.

- MICK KRISTENSEN mick.kristensen@jp.dk

Jesper ”Kasi” Nielsen og hans familie har kaempet det ene slagsmål efter det andet med skattemynd­ighederne.

Kasi-familien har tilmed vundet to gange over skattemynd­ighederne ved domstolene de seneste år. Senest i 2018, da Højesteret gav Kasifamili­en en sejr i en kamp om en skatteregn­ing på 250 mio. kr.

Derfor kan det naesten virke komisk, at Kasi ApS i 2016 ved en fejl fik udbetalt knap 8,8 mio. kr. fra Skatteforv­altningen. De fejludbeta­lte millioner vedrører refusion af negativ moms og blev udbetalt ad tre omgange i 2016.

Det fremgår af en ny redegørels­e i konkursboe­t efter Kasi ApS.

Efterfølge­nde bad Skatteforv­altningen om at få pengene tilbagebet­alt gennem Kammeradvo­katen. Men det naegtede Kasi-familien, da de fejludbeta­lte midler allerede var blevet brugt på revisorer, advokater og private gaeldspost­er ifølge den nye redegørels­e.

»De penge er blevet brugt på alle mulige regninger. Vi mener, at det er vores penge, og det var den moms, som vi burde have fået tilbage,« siger Jesper ”Kasi” Nielsen i en uddybende kommentar.

Han kalder det ikke ligefrem »overrasken­de«, at skattemynd­ighederne har lavet sådan en fejl, og henviser til de mange dårlige sager i netop Skatteforv­altningen de senere år.

»Min mor fik et chok, da hun så, at der var kommet 8 mio. kr. ind på kontoen fra skattemynd­ighederne. Men vi tog for gode varer, at det

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark