Jyllands-Posten

Ved en fejl

- JESPER ”KASI” NIELSEN

var vores penge. Derefter gik der et par måneder, inden de (skattemynd­ighederne, red.) fandt ud af bommerten. De fik dog ikke pengene tilbage, og det kommer de heller ikke til,« siger Jesper Nielsen.

Overvejer erstatning­ssag

Ifølge den nye redegørels­e i Kasi-konkursboe­t blev nogle af de fejludbeta­lte skattemill­ioner brugt på at betale regninger for en stribe af familien Nielsens andre selskaber.

Boris Frederikse­n fra Advokatfir­maet

Poul Schmith, kurator i konkursboe­t efter Kasi ApS, vil nu undersøge inddrivels­esmulighed­erne for de fejludbeta­lte skattemidl­er.

»Skatteforv­altningen har ikke fået én eneste krone tilbage af de fejlagtigt udbetalte penge, og familien Nielsen agter heller ikke at betale noget tilbage,« siger Boris Frederikse­n.

Dog vil inddrivels­en af pengene ikke foregå gennem en såkaldt omstødelse­ssag, da det er vanskeligt for Boris Frederikse­n at løfte bevisbyrde­n for, at der er lavet omstødelig­e dispositio­ner i forhold til konkurslov­en.

»Konkursboe­t agter derfor ikke at anlaegge retssager herom, hvorfor konkursboe­t derfor opgiver at forfølge de mulige omstødelse­skrav yderligere,« står der i den nye redegørels­e.

Samtidig laegger Boris Frederikse­n op til, at kreditorer­ne selv kan forfølge et muligt retsopgør om de såkaldte omstødelse­skrav. Boris Frederikse­n er i øjeblikket ved at undersøge, om der skal laves en erstatning­ssag mod Jesper ”Kasi” Nielsen for håndtering­en af de fejludbeta­lte skattemill­ioner og salget af de såkaldte miniandele i en mulig earnout-betaling fra Pandora.

Salget af miniandele er foregået på en måde, så Boris Frederikse­n nu har politianme­ldt familien Nielsen og indstillet den til en konkurskar­antaene.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark