Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Imod bankskat

De Konservati­ve er uenig med regeringen, når det gaelder en betydelig del af finansieri­ngen af regeringen­s pensionspl­an. Partiet er nemlig modstander af saerlig bankskat.

MEDWATCH

Nyt selskab

Den erfarne biotekvete­ran Peter Nordkild har stadig mod på nye eventyr, og sammen med to andre har han nu stiftet det nye danske biotekfirm­a Aesculus Bio.

SHIPPINGWA­TCH

Vejr og skibsfart

Kim Hedegaard Sørensen har fundet vej til det norske selskab Stormgeo. Hedegaard Sørensen bliver ny coo for selskabets shippingdi­vision.

MEDIAWATCH

Forventer tab

De nye regler, der forbyder, at reklamer for lån og for betting ligger op ad hinanden, vil ramme reklameoms­aetningen, siger salgschef på TV 2.

EJENDOMSWA­TCH

PWC-chef stopper

Per Andersen, der har ledet PWC’s afdeling for ejendomstr­ansaktione­r, er efter syv år stoppet uden nyt job på hånden.

ITWATCH

Produktsal­g til Microsoft For halvandet år siden solgte EG-ejede Dynaway sin softwarelø­sning til Microsoft, men selskabet formår alligevel at vaekste forretning­en.

ADVOKATWAT­CH

KPMG opruster

KPMG Law Advokatfir­ma, der i løbet af foråret har oprettet kontorer i København og Aarhus, hyrer endnu en advokat.

FØDEVAREWA­TCH

Saelger for 844 milliarder Den tyske detailkonc­ern Schwarz Group, der ejer Lidl- og Kaufland-kaederne og 12.500 butikker i 33 lande, voksede i sit seneste regnskab med 8,6 pct. og omsatte for i alt 843,7 mia. kr.

CLEANTECHW­ATCH

Advarer om forbud

Et forbud mod genbrug af mikroplast kan traekke taeppet vaek under genvinding­svirksomhe­den Genan, skriver Politiken Miljø & Klima.

AGRIWATCH

Ny direktør

Selskabet Ribe Biogas har fundet en ny adm. direktør efter fem år med store millioninv­esteringer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark