Jyllands-Posten

Politi: Drab naer travbane skyldes narkohande­l

Politiet har anholdt to for narkohande­l. De er blevet faengslet af Retten i Aarhus.

-

Drabet på en 25-årig mand naer travbanen i Aarhus er en udløber af en større narkohande­l mellem to grupper.

Det mener Østjylland­s Politi, der har anholdt to personer for medvirken til narkohande­l.

De to maend, der er 41 og 44 år, er tirsdag blevet fremstille­t for en dommer i Retten i Aarhus. Dommeren har faengslet begge i fire uger.

Maendene sigtes for på drabsdagen at have solgt 36 kilo hash til en vaerdi af 1,6 mio. kr., oplyser Århus Stiftstide­nde.

Ifølge mediet så begge chokerede ud i retsmødet. Begge naegter sig skyldige.

Men de er ifølge deres forsvarere nervøse og skulle have hørt, at nogen var efter dem. På grund af frygten har den ene installere­t et kamera ved sit hjem, beretter Århus Stiftstide­nde.

I en pressemedd­elelse understreg­er politiet, at de to anholdte ikke sigtes for drabet.

Den draebte var Abukar

Hassan Ali, også kendt som rapperen Shmur. Han blev ramt af skud den 22. juli om aftenen ved en parkerings­plads naer Jydsk Vaeddeløbs­bane.

Kort tid efter drabet, som skete ved 19-tiden, blev to biler braendt af. Den ene et sted i Solbjerg, den anden i Edslev ved Hørning.

I andre sager om drab i de kriminelle miljøer har gerningsma­end forsøgt at slette spor netop ved at saette ild til de køretøjer, de har benyttet.

Politiinsp­ektør Michael Kjeldgaard ønsker ikke at gå i detaljer med opklarings­arbejdet.

»Vi fortsaette­r vores intensive efterforsk­ning af sagen, og vi forventer yderligere anholdelse­r i sagen, i takt med at efterforsk­ningen skrider frem,« udtaler han i pressemedd­elelsen.

Vi fortsaette­r vores intensive efterforsk­ning af sagen, og vi forventer yderligere anholdelse­r i sagen, i takt med at efterforsk­ningen skrider frem. MICHAEL KJELDGAARD, POLITIINSP­EKTØR, ØSTJYLLAND­S POLITI

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark