Jyllands-Posten

FC Skanderbor­g ramt af smitte

-

Fodbold: To traenere i FC Skanderbor­g er testet positive for coronaviru­s, og tirsdag bliver en laengere raekke af klubbens medlemmer testet for at be- eller afkraefte, om der er flere smittetilf­aelde. En af klubbens traenere fik om aftenen den 31. juli konstatere­t coronaviru­s, og søndag den 2. august fik en traenerass­istent samme besked. Begge havde deltaget i FC Skanderbor­gs fodboldsko­le.

Traenerass­istenten var efter sin deltagelse i fodboldsko­len med på klubbens traeningsl­ejr i Tønder, hvor klubbens Jyllandsse­rie-, U19- og U17-hold deltog. Her fik klubben meldingen om, at traeneren var testet positiv, hvorefter man fik testet fire traenerass­istenter, der havde vaeret med på fodboldsko­len. Og en af disse var altså smittet.

»Vi er trygge ved afholdelse­n af fodboldsko­len. Håndtering­en af covid-19 på DBU Fodboldsko­len er håndteret efter gaeldende retningsli­njer og i taet kontakt med Styrelsen for Patientsik­kerhed. Dette har medført, at traenersta­ben og relevante børnegrupp­er er testet. Den børnegrupp­e, som traeneren har vaeret i kontakt med og har undervist, er blevet testet, og heldigvis er ingen af dem blevet testet positive,« fortaeller Jens W. Højmark, formand for FC Skanderbor­gs bestyrelse, og kalder situatione­n saerdeles aergerlig.

»Både i forhold til fodboldsko­len og traeningsl­ejren har vi fulgt de retningsli­njer, myndighede­rne og DBU har udstukket. Vi må bare konstatere, at coronaen stadig er derude,« siger Jens W. Højmark.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark