Jyllands-Posten

Jaguar saenker prisen markant på ny elbil

Den danske importør af Jaguar er klar med en ny version af den elektriske i-Pace, der byder på 320 hk mod ellers 400 hk, og som er over 100.000 kr. billigere.

- JENS OVERGAARD

Muligheder­ne i verdenen af elbiler vokser konstant. Det gaelder også hos Jaguar, som nu er klar med en ny version af i-Pace, kaldet 320EV, der byder på faerre hk, men så til gengaeld er 107.000 kr. billigere end den oprindelig­e EV400, som har vaeret på markedet siden forrige år.

Raekkevidd­en er til gengaeld uaendret på 415470 km alt efter udstyrsvar­iant.

Helt praecist er der tale om, at elbilen nu yder 320 hk mod ellers 400 hk, mens momentet falder fra 696 Nm til 500 Nm. Samtidig er topfarten lidt lavere og er nu begraenset til 180 km/t. mod ellers 200 km/t., mens accelerati­onen 0-100 km/t. stiger fra 4,8 sek. til 6,4 sek.

I tørre tal betyder det, at en i-Pace 400EV i

Konstruktø­r:

Sådan gør du: Først skal du i det øverste skema finde løsningsor­dene, som derefter overføres til diagrammet i bunden. Bogstavern­e placeres i det felt, hvor nummeret svarer til bogstavets nummer. Som kontrol er der i diagrammet­s felter anført et bogstav.

Når opgaven er faerdig, vil der i diagrammet stå et litteraert citat. Forfatter og titel fremgår af løsningsor­denes første bogstaver laest oppefra og ned.

Hver uge udtraekkes to praemier på hver 350 kr. blandt de korrekte, indsendte løsninger. Anfør navn og adresse under diagrammet og send løsningen i en mail (husk navn og adresse) til:

eller med posten til:

Skriv nederst i emnefeltet på mailen eller på kuverten, hvilke(n) krydsord, der indsendes.

skal vaere fremme hos os senest

Løsningen: Forrige uges løsning var:

R(une) Lykkeberg: Guldaldere­ns kilder.

(Citat fra R. L.: Vesten mod Vesten).

Som voksen genlaeste jeg fortaellin­gerne om Sherlock Holmes for mine børn, og det gik op for mig, at han inkarnerer civilisati­onens dilemma: Han er den oplyste filosof og den hjemløse digter på samme tid. Han er både en vestlig kulturbaer­er og en kritiker af Vestens kultur.

350 kr.: Birgit Petersen, Nordens Plads 4, 13.7, 2000 Frederiksb­erg

350 kr.: Jørgen Thisted, Brostraede 9. 1.tv., 4300 Holbaek

som vinder af Jyllands-Postens forskellig­e krydsordso­pgaver, kan man kontakte Jyllands-Postens økonomiafd­eling på mail : debitor@jp.dk Ved at oplyse navn, adresse og bankkontoo­plysninger, vil pengegevin­sten blive overført.

NB! Løsninger sendes til krydsord@jp.dk

 ??  ?? Med trefaset opladning kan Jaguar i-Pace nu klare op til 11 kW hjemme. Fotos: Jaguar
Med trefaset opladning kan Jaguar i-Pace nu klare op til 11 kW hjemme. Fotos: Jaguar

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark