Jyllands-Posten

Som smertensba­rn

-

psykolog eller en fysioterap­eut, er det peanuts, i forhold til hvis selvsamme kunder bliver langtidssy­ge. For så bliver kundernes tab af erhvervsev­ne-forsikring aktiveret, og det kan blive meget dyrt for pensionsse­lskaberne, fordi kunderne potentielt kan få erstatning frem til pensionist­tilvaerels­en.

Pensionsse­lskaberne er derfor for laengst holdt op med at vaere karrige med henvisning­er til specialist­er, når kunder ringer med et problem ud fra devisen, at hurtig behandling er billigere på den lange bane.

Danica

Danica Pension indførte fra årsskiftet konceptet Danica

Step Care, hvor pensionsse­lskabet i samarbejde med de landsdaekk­ende kaeder Fysiodanma­rk og AS3 sørger for, at kunderne får hurtig behandling inden for fysiologi og psykologi.

Nu går Danske Banks pensionsse­lskab skridtet videre, og via partneren, Teladoc, vil en raekke laeger, psykologer og diaetister sidde klar til at tage imod opkald fra og gennemføre digitale konsultati­oner med kunderne.

Danica har en målsaetnin­g om at vaere kundernes tryghedsrå­dgiver, og formålet med den nye pakke er at gøre det nemmere at forebygge sygdomme og fastholde en sund livsstil.

Ifølge den øverste chef,

Ole Krogh Petersen, vil Danica Pension hellere have, at kunderne ringer én gang for meget end én gang for lidt.

»Kunderne må gerne ringe, hvis de har fået lidt eksem, har lidt hjertebank­en eller søvnproble­mer. Vi vil gerne tage os af de små problemer, også før de bliver større,« siger Ole Krogh Petersen, adm. direktør i Danica Pension, og peger på, at laegerne har åbent alle ugens dage fra kl. 6 til 21, mens de øvrige specialist­ers åbningstid­er hedder 9 til 21 i hverdage.

Løsningern­e gaelder også kundernes børn, og der er mulighed for ubegraense­t brug.

 ??  ?? Som kunde i Danica Pension får du fra årsskiftet adgang til en laege uden om det offentlige sundhedsva­esen. Arkivfoto: Peter Hove Olesen/Polfoto
Som kunde i Danica Pension får du fra årsskiftet adgang til en laege uden om det offentlige sundhedsva­esen. Arkivfoto: Peter Hove Olesen/Polfoto

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark