Jyllands-Posten

Falske betjente var tricktyve

-

Mandag kl. 21.58 blev en 88-årig mand udsat for et tricktyver­i i sit hjem på Klokkerbak­ken i Aarhus V. Manden har ifølge døgnrappor­ten forklaret til Østjylland­s Politi, at han kl. ca. 21.30 var gået ind i sin spisestue, hvor han kunne se, at der var trukket en masse ting ud fra skabet, og han ringede derfor til sin datter for at fortaelle hende, at han formentlig havde haft indbrud.

Ca. 10 minutter senere ringede det på hans dør, og da han åbnede, stod der to ukendte maend, som oplyste, at de kom fra politiet. Den 88-årige mand bad om

6

at se noget id, og de to maend viste et kort med noget rødt skrift, hvor der måske stod ”college”, og den aeldre mand syntes ikke, det så helt rigtigt ud.

De to maend var dog så anmassende, at det lykkedes dem at skubbe den aeldre mand ind i huset og ind i spisestuen, hvor den ene afledte ham, mens den anden stjal nogle vaerdier. Kort efter ringede mandens datter på døren, og da den aeldre mand gik ud for at åbne, stak de to maend af fra stedet via havedøren i stuen.

De to maend beskrives som mellemøstl­ige af udseende. De var begge omkring 30 år gamle og ca. 180 cm høje. Den ene var spinkel af kropsbygni­ng mens den anden beskrives som almindelig i kropsbygni­ng. Begge var mørke i huden og med sort, kort hår.

Den ene var iført en sort trøje med hvid tekst, mens den anden var iført sort tøj og desuden et sort fuldskaeg. Begge talte dansk.

Østjylland­s Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set de to personer i området ved Klokkerbak­ken i Aarhus V omkring kl. 22 mandag aften. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark