Jyllands-Posten

Barkonges formue vokser trods corona

Barchefen Adam Falbert har lagt millioner ekstra på kistebunde­n i sit private holdingsel­skab, selv om pandemien haergede.

- LEONORA BECK leonora.beck@finans.dk

Den trecifrede mangemilli­onaer Adam Falbert har formået at få sin formue til at svulme yderligere.

Det sker på trods af, at en større del af hans aktiver består af barimperie­t Rekom Group, han har opbygget siden 23-årsalderen.

I det skaeve regnskabså­r 2019/2020 i sit holdingsel­skab ANF Enterprise­s tilføjede Adam Falbert 8 mio. kr., så den samlede egenkapita­l nu taeller 330 mio. kr., fremgår det af det nyaflagte regnskab.

Resultatet er dog halveret set i forhold til året forinden.

I 2018 firedobled­e Adam Falbert sin egenkapita­l, da han solgte størstedel­en af Rekom Group til kapitalfon­den Catacap og indkassere­de 262 mio. kr. efter skat.

Timingen har vist sig at vaere upåklageli­g for Adam Falbert, som under coronakris­en ikke har vaeret helt så eksponeret over for det nedlukkede natteliv som tidligere, selv om han fortsat sidder som adm. direktør for Rekom Group.

Med 125 barer og natklubber i Danmark, herunder kendte koncepter som A-Bar, Heidi’s Bier Bar, Den Glade

Gris og Hornsleth Bar, er Rekom Group landets største.

I løbet af 2020 har Adam Falbert flere gange givet udtryk for sin bekymring for nedlukning­en af nattelivet.

»Det er meget laenge, vi har haft lukket nu, og vi har fortsat faste udgifter at betale. Får vi ikke yderligere støtte, risikerer vi, at pengene er spildt. Nu må politikern­e se at få det sidste med, så de første seks måneders hjaelp ikke er givet forgaeves,« sagde han i august til Finans.

Udover en mindre ejerandel i Rekom Group råder Adam Falbert også over investerin­ger i en raekke ejendomme og ejendomsre­laterede investerin­ger.

 ??  ?? Den danske ivaerksaet­ter og barejer Adam Falbert solgte en stor del af livsvaerke­t i 2018. Foto: Peter Hove Olesen
Den danske ivaerksaet­ter og barejer Adam Falbert solgte en stor del af livsvaerke­t i 2018. Foto: Peter Hove Olesen

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark