Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Flere vil afdrage Danskerne vaelger i stigende grad realkredit­lån med afdrag, og derfor er der aldrig før blevet afdraget så meget, som der bliver nu.

MEDWATCH

Fra Mediq til nyt selskab Godt et år efter at vaere blevet vaeltet som topchef for medicoleve­randøren Mediq Danmark går Ulrik Rokkedal Therkildse­n nu ivaerksaet­tervejen med et nyt selskab fokuseret på salg af løsninger indenfor kunstig intelligen­s til sundhedsse­ktoren.

SHIPPINGWA­TCH

Arving justerer i USTC Nina Østergaard Borris, der står til at overtage USTC-koncernen og sidste år blev COO, tager fat på at tilpasse organisati­onen. Det sker ved at traekke en del af Bunker Holding op i USTC.

MEDIAWATCH

Flere penge til medier Organisati­onen Danske Medier varmer op til nye medieforha­ndlinger med forslag om bl.a. øget statsstøtt­e og en større portion penge til de regionale medier.

EJENDOMSWA­TCH

Tegnestue på opkøb

H+ Arkitekter i København køber konkurrent­en TNT Arkitekter og bliver dermed omkring 100 ansatte.

ITWATCH

Ingen private 5G-net Virksomhed­er vil ikke kunne byde på 5G-frekvenser til private net ved kommende auktion, men til gengaeld skal teleselska­ber afsaette frekvenser, der kan udlejes til private 5G-net.

ADVOKATWAT­CH

Fusion går i vasken

Et ambitiøst advokataeg­teskab smuldrer, efter partnerne i Advodan Hillerød og Lou Advokater har ombestemt sig ved alteret. Samarbejde­t er ophørt ved årsskiftet.

ENERGIWATC­H

Fra Equinor til Vår

Det norske olie- og gasselskab Vår Energi fundet sin nye topchef i Torger Rød, som har vaeret 22 år hos Equinor.

CLEANTECHW­ATCH

Ny CO2-beregner Totalaffal­d har udviklet et nyt vaerktøj, som ejeren håber kan blive et opgør med det "gaetvaerk", der kendetegne­r flere miljøbereg­ninger i dag, lyder det.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark