Jyllands-Posten

"Sex and the City" vender tilbage som tv-serie under nyt navn

-

Streaming: Den populaere tv-serie ”Sex and the City” vil blive genoplivet på streamingt­jenesten HBO Max. Det skriver tjenesten i en pressemedd­elelse.

Serien med den nye titel ”And Just Like That” vil bestå af 10 episoder med Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis tilbage i rollerne som storbyveni­nderne i New York.

Parker spillede hovedperso­n og klummeskri­bent Carrie Bradshaw i serien, mens Nixon og Davis spillede hendes bedste veninder, advokaten Miranda Hobbes og kunsthandl­eren Charlotte York

Kim Cattrall, som spillede den seksuelt frigjorte publicist Samantha Jones, bliver ikke naevnt i stjernecas­tet af HBO.

HBO har ikke offentligg­jort premiereda­toen, men siger, at produktion­en er planlagt til at starte i New York City til foråret.

Sarah Jessica Parker har delt en trailervid­eo til serien ”And Just Like That” på sin Instagram-profil søndag.

Den korte video er en montage af klassiske New York-optagelser med klip til billeder af Carrie Bradshaws ikoniske computersk­aerm, hvor en saetning bid for bid dukker op:

»And Just Like That« og »The story continues«. Eller på dansk: »Og bare sådan... Historien fortsaette­r«.

»Jeg voksede op med de her karakterer, og jeg kan ikke vente med at se, hvordan deres historie udvikler sig i det nye kapitel med aerlighed, spaending, humør og den elskede by, der altid har defineret dem,« udtaler Sarah Aubrey, indholdsdi­rektør hos HBO Max, i meddelelse­n.

Den originale serie ”Sex and the City” blev baseret på Candace Bushnells roman fra 1997. Serien havde premiere i 1998 og kørte i seks saesoner.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark