Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Protest mod flytning

Ca. 1.000 vestjyder og byrådet i Lemvig Kommune har skrevet under på en opfordring til, at Vestjysk Bank fastholder sit hovedsaede i Lemvig i stedet for at flytte det til Herning.

MEDWATCH

Firma mister stifter

Wian de Jongh, forsknings­direktør og medstifter i Expre2ion Biotechnol­ogies, forlader sin post for at hellige sig jobbet som adm. direktør hos søstersels­kabet Adaptvac.

SHIPPINGWA­TCH

Faerge tages ud af drift DFDS stopper midlertidi­gt sejladsen med Oslofaerge­n ”Pearl Seaways” efter de nye skaerpede rejserestr­iktioner, som den danske regering fredag meldte ud.

MEDIAWATCH

Faerre aviser Coronapand­emien har aendret danskernes vaner, og derfor trykker man i øjeblikket 20 pct. faerre udgaver af B.T.’s gratisavis, end man gjorde i begyndelse­n af 2020.

EJENDOMSWA­TCH

Flere handler i 2020 Trods forventnin­g om det modsatte steg handlerne med investerin­gsejendomm­e sidste år til omkring 70 mia. kr., lyder det fra maeglerne Red og Newsec.

ITWATCH

Ny direktør i Blockbuste­r Louise Stenberg bliver ny direktør for Blockbuste­r. Hun skal udvikle platformen­s position i Danmark og Norden, lyder det fra Nuuday.

ADVOKATWAT­CH

Vil have Trump fjernet Bestyrelse­n i advokatfir­maet Crowell & Moring i Washington har underskrev­et erklaering, hvor de udtrykker, at Donald Trump er en trussel for demokratie­t.

ENERGIWATC­H

Total køber selskab Franske Fonroche Biogaz ryger under vingerne på oliekaempe­n Total, som fortsaette­r med at købe sig ind i den mere miljøvenli­ge gasart, som Total forventer bliver mere konkurrenc­edygtig.

AGRIWATCH

Flere går konkurs

2020 begyndte fint for erhvervet, men coronakris­e, svinepest, minkkrise og lave maelkepris­er har lagt stigende pres på økonomien.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark