Jyllands-Posten

Kasi Brands erklaeret konkurs

Kasi Brands er nu ligesom sit moderog søstersels­kab gået konkurs.

- MICK KRISTENSEN mick.kristensen@jp.dk

Endnu en konkurs har ramt Kasi-familien.

Denne gang er det selskabet Kasi Brands ApS, der er taget under konkursbeh­andling ved Sø- og Handelsret­ten. Det fremgår af en meddelelse i Statstiden­de.

Kasi Brands har vaeret uden aktivitet i en laengere periode, men havde engang salg af ure som hovedaktiv­itet. Dette foregik med urvirksomh­eden Christina Design London.

Kontrakten med Christina Design London blev dog opsagt i 2009, hvor det blev til et underskud efter skat på 24,2 mio. kr. for Kasi Brands. Siden opsigelsen har Kasi Brands vaeret uden aktivitet. Det nu konkursram­te selskab har Jesper Nielsen, bedre kendt som Kasi-Jesper, som største medejer med en andel på 50 pct.

Tidligere er Kasi-familiens selskaber Dojajean Holding ApS og Kasi ApS gået konkurs.

De er henholdsvi­s moderog søstersels­kab til Kasi Brands.

Som det er tilfaeldet med Dojajean Holding og Kasi, er Boris Frederikse­n fra Advokatfir­maet Poul Schmith indsat som kurator i konkursboe­t efter Kasi Brands.

Det potentielt største aktiv i konkursboe­rne er Kasifamili­ens verserende voldgiftss­ag mod smykkekonc­ernen Pandora, som derfor føres af Boris Frederikse­n på vegne af konkursboe­rne.

Jesper Nielsen og hans familie påstår at have et tilgodehav­ende på over 2 mia. kr. hos Pandora fra den bitre kamp, der har udspillet sig mellem parterne gennem en lang årraekke.

Senest fik Pandora i november erklaeret Jesper Nielsen personligt konkurs, fordi han ikke har betalt de millionbød­er, han har fået for adskillige gange at bryde den tavshedskl­ausul, som voldgiftss­agen er underlagt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark