Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Dobbelt op på afkast Saerligt to pensionsse­lskaber stikker af i afkastsamm­enligning for 2020 og leverer taet på en fordobling i forhold til bundproppe­r. AP Pension kalder det for et saerligt år.

MEDWATCH

Styrelse savner overblik Danskerne skal lade sig teste med de praecise PCR-test mod coronaviru­s og de hurtigere antigentes­t på helt forskellig måde, og Sundhedsst­yrelsen advarer mod store konsekvens­er, hvis det forveksles.

SHIPPINGWA­TCH

Søforsikri­ng opgiver

Et punktum er sat i en af de mere spektakula­ere sager i dansk søforsikri­ng i mange år, efter at britiske Neon har solgt danske Orca til et hollandsk selskab. Salget kommer efter flere år med underskud.

MEDIAWATCH

Intern TV 2-kritik

Over 150 medarbejde­re på TV 2 har i et brev til ledelsen kritiseret, at TV 2 har besluttet at opgive en dokumentar om #metoo på arbejdspla­dsen.

EJENDOMSWA­TCH

Udlandet traekker Internatio­nale investorer stod for 55 pct. af handlerne med erhvervs- og investerin­gsejendomm­e i 2020. Transaktio­nsvolumen i det danske marked steg med ca. 25 pct. til 71,6 mia. kr.

ITWATCH

Logningsre­gler udskydes AEndringen af logningsre­glerne bliver sparket om på den anden side af sommerferi­en, oplyser justitsmin­ister Nick Haekkerup. Han erkender, at teleselska­berne ikke kan straffes, hvis de dropper den nuvaerende – ulovlige – praksis.

ENERGIWATC­H

Møllejere i klemme Vindmøllee­jere vil få mindre for deres strøm og blive udelukket fra et balancemar­ked på et trecifret millionbel­øb, hvis Energinet gennemføre­r en ny model for specialreg­ulering, siger Wind Denmark.

AGRIWATCH

Minkerstat­ning Minkbranch­ens følgeindus­tri kan nok forvente en samlet erstatning på 1-2 mia. kr. Det vurderer Henning Otte Hansen, seniorrådg­iver hos Institut for Fødevare- og Ressourceø­konomi på Københavns Universite­t.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark