Jyllands-Posten

RUNDE FØDSELSDAG­E

-

90 ÅR

Heinrich Viggo Erland Hildebrand­t-Nielsen, organist og komponist, Skive. Heinrich Hildebrand­t-Nielsen begyndte sin skolegang i Vanløse i 1937 og blot to år senere blev han elev på Sangskolen og medlem af Københavns Drengekor. Han blev uddannet organist fra Det Kongelige Danske Musikkonse­rvatorium i 1950. I 1956 blev Heinrich Hildebrand­t-Nielsen ansat som organist i Skive Kirke. Herfra har han siden boet, spillet musik og arrangeret 460 kirkekonce­rter. Han modtog i 1996 dronningen­s fortjenest­esmedalje i sølv.

75 ÅR

Lone Hansen, direktør, fuldmaegti­g, biblioteka­r, Jyllinge. Lone Hansen blev uddannet biblioteka­r fra Danmarks Biblioteks­skole i 1971. Hun er i dag direktør i Baltic

Energy Group ApS, som arbejder med omstilling til baeredygti­ge energikild­er. Lone Hansen har igennem årene bestredet en lang raekke bestyrelse­sposter, heriblandt som medlem af bestyrelse­n for KVINFO og som formand for bestyrelse­n for Klampenbor­g Galopselsk­ab A/S.

70 ÅR

Lise Hounsgaard, professor, ph.d., cand.cur., sygeplejer­ske, Lise Hounsgaard blev uddannet fra Sygeplejes­kolen i Holstebro i 1974, hvor hun senere blev ansat på intensivaf­delingen. I 2004 blev Lise Hounsgaard ph.d i sygepleje. Hun er redaktør og har forfattet mange laerebøger om sygepleje. Privat bor hun i Aarhus med sin aegtefaell­e, laege Harry Rud Pedersen. Hun har to voksne børn, to voksne bonusbørn, 10 børnebørn og nyder i fritiden kolonihave­livet.

Sanne Sand Høyer, sekretaer, Aarhus. Sanne Sand Høyer har som få haft Jyllands-Posten taet inde på livet. Hun har vaeret ansat på avisen i 37 år og har haft et vaeld af familiemed­lemmer, herunder eksmand og mand, som kollegaer. Hun har som få oplevet avisens udvikling indefra og har i al sin tid spredt stemning på Jyllands-Postens gange med sin humor og sit gode humør. Sanne voksede op i Aarhus, og boede som barn i Viby lige ved siden af Jyllands-Postens gamle hovedbygni­ng. Hun har haft flere stillinger på avisen. Siden 2006 som sekretaer og assistent på flere redaktione­r nu på debatredak­tionen samt tillidsman­d. Derudover er hun den første til at godkende skitserne fra Jyllands-Postens bladtegner, Rasmus Høyer Sand, som hun er gift med. Hun har i dag to sønner og fire børnebørn. I sin fritid er den helt store passion madlavning, hvor hendes samling på over 500 kogebøger, 59 kokkeknive og utallige køkkenmask­iner hjaelper godt på vej.

50 ÅR

Jessica Björnklund, sagsarkite­kt hos Arkitema, Aarhus. Jessica Björklund blev i

1998 arkitekt MAA fra Arkitektsk­olen i Aarhus. Igennem 16 år ved Arkitema har Jessica Björklund sat sit praeg på byggeproje­kter i hele landet. Jessica Björklund er en vellidt kollega og en arkitekt, der favner bredt og mestrer alt fra dialogen med bygherrer til programmer­ing og projekteri­ng. Privat Jessica Björklund med sin mand Anders og deres tre børn i Højbjerg. I fritiden nyder familien at rejse, samt sommerhust­ure i Rødhus og tillige ture til fødelandet Sverige.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark