Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Trafiklys slukket

En såkaldt trafiklyso­rdning, der skulle hjaelpe forbrugern­e til at forstå risikoen ved boliglån, fik aldrig succes og er nu lukket ned.

SHIPPINGWA­TCH

Maersk appellerer

Maersk appellerer til, at myndighede­rne indsaetter en »effektiv militaer kapacitet« i Guineabugt­en for at øge sikkerhede­n for skibe og besaetning­er.

MEDIAWATCH

Berlingske outsourcer En tidligere kommerciel direktør i Berlingske Media overtager produktion og udgivelse af to af Berlingske­s faste annoncetil­laeg i regi af sit nye selskab Partnermed­ier.

EJENDOMSWA­TCH

Rabat til Scandic

Over 600 mio. kr. i rabat på huslejen er det lykkedes hotelkaede­n Scandic at opnå hos sine udlejere som følge af et hotelmarke­d i knae.

ITWATCH

Henter millioner

Det fynske it-sikkerheds­selskab Cybot har fået en ny amerikansk medejer i ryggen i skikkelse af vaekstinve­storen FI Partners, som har investeret et trecifret millionbel­øb.

ENERGIWATC­H

Wärtsilä vinder aftale Wärtsilä har underskrev­et en femårig rammeaftal­e for levering af energilagr­ingsprojek­ter i partnerska­b med australske AGL, der både producerer og saelger el og gas til privat og kommerciel brug.

FØDEVAREWA­TCH

Fra Mars til Toms Annette Zeipel er ny topchef i Toms Gruppen. Ifølge bestyrelse­sformand Henrik Brandt skal den tidligere Mars-chef saette mere gang i salget, ikke mindst uden for Norden.

CLEANTECHW­ATCH

Portal samler vanddata Danmarks Miljøporta­l erstatter med en ny platform seks aeldgamle it-systemer og samler offentlig data om overfladev­and gennem mere end 50 år.

AGRIWATCH

Grønt er dyrt

Nye beregninge­r fra Landbrug & Fødevarer viser, at det i vaerste fald kan koste landbruget flere milliarder om året, hvis Danmark vaelger at følge den grønneste vej, der kan tages i kommende EU-reform.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark