Jyllands-Posten

Siden er det gået staerkt

- RIKKE TORRÉ, BUTIKSINDE­HAVER RIKKE TORRÉ, BUTIKSINDE­HAVER

hun sine ansatte tilbage fra lønkompens­ation.

Det var gået op for hende, hvad det var, hun i virkelighe­den solgte. Hun solgte naervaer, god energi og en god kundeoplev­else. Og det forsøgte hun nu også at gøre via Facebook.

Naervaeret med kunderne

»Det var fantastisk at opleve. Ikke kun at butikken kørte, men at der også var noget socialt i det. Det er naervaeret til mine kunder, der driver det. Det er mig og mine piger, som hjaelper kunderne. Det er det, de kommer efter. Hvorfor skal de ellers købe hos mig?«, siger Rikke Torré.

Tempoet er ikke gået ned under den anden nedlukning. Nu er tøjet også begyndt at saelge. Det gjorde det ikke i foråret.

Hun fortryder stadig, at hun ikke har en onlinehand­elsplatfor­m. Det ville tage noget af presset af hende på Facebook, hvor hun nu har mere end 5.250 følgere.

Men hun er samtidig nervøs for, om en webshop vil ødelaegge hendes bånd til kunderne. Hun har heller ikke rigtig tid til at løbe det i gang.

I forrige uge var hun i butikken fra kl. 9 til 18, og hun solgte varer og skrev beskeder på Facebook nonstop, fortaeller hun.

Folk er igen begyndt skrive til hende om deres personlige situation. Hun svarer stadig på alle henvendels­er personligt. Men det er blevet meget tidskraeve­nde. Så hun er begyndt at streame live på Facebook.

Når man står på en braendende platform, så reagerer man. Jeg gør i hvert fald.

2020 bedre end 2019

Pengene er også gode. Hun har haft et godt år finansielt sidste år, trods pandemien. Bedre end i 2019, fortaeller hun.

Hun har på fornemmels­en, at hun både skal betale en masse i skat og nok også tilbagebet­ale lønkompens­ationen for sine medarbejde­re i foråret. Men det er helt o.k, mener hun. Hendes forretning er kommet styrket ud af krisen, og hun har selv laert en masse.

»Når man står på en braendende platform, så reagerer man. Jeg gør i hvert fald,« siger hun.

Jeg kunne pludselig maerke alle mine kunder.

 ??  ?? Rikke Torré tog utradition­elle metoder i brug under coronakris­en og kørte blandt andet gaver – bestilt via Facebook – ud til kunder fra sin livsstilsb­utik i Sønderborg.
Foto: Joachim Ladefoged
Rikke Torré tog utradition­elle metoder i brug under coronakris­en og kørte blandt andet gaver – bestilt via Facebook – ud til kunder fra sin livsstilsb­utik i Sønderborg. Foto: Joachim Ladefoged

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark