Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Gevinst på corona Topdanmark står til at spare 40 mio. kr. på coronakris­en, fordi folk rejser mindre, og der er faerre indbrud. Det vurderer Mikkel Emil Petersen, der er aktieanaly­tiker i Sydbank.

SHIPPINGWA­TCH

Fra grønt braendstof til el Alfa Laval, Svitzer og Maersk Mc-Kinney Møllers Center for Zero Carbon er en del af et nyt partnerska­b med DTU, der skal udvikle en celle, som kan omdanne grønt braendstof til elektricit­et.

MEDIAWATCH

80 mio. kr. i overskud Udgivere af danske medier vil få ca. 160 mio. kr. udbetalt i kompensati­on for tabte annonceind­taegter i 2020, forventer kulturmini­ster Joy Mogensen (S).

EJENDOMSWA­TCH

Odense-ejendom solgt

En boligejend­om til en vaerdi af 450 mio. kr. midt i Odense er solgt til kapitalfor­valteren Aberdeen. Danske Nrep og Rema 1000 er saelger.

ITWATCH

Nyt virksomhed­sforum Regeringen opretter et nyt virksomhed­sforum, som skal komme med konkrete løsninger på, hvordan den digitale sikkerhed forbedres hos saerligt SMV’ere.

ADVOKATWAT­CH

Test inden retsmøder Både brugere og ansatte ved domstolene som f.eks. advokater og dommere opfordres til at lade sig teste for covid-19, inden de skal møde i retten.

ENERGIWATC­H

Sol for milliarder

For 2,5 mia. dollars har det franske olieselska­b Total overtaget 20 pct. af Adani Green Energy Limited, som er verdens største soludvikle­r.

FØDEVAREWA­TCH

Fanget i konkurs Specialbry­ggeriet To Øl og frugtvinsp­roducenten Frederiksd­al Kirsebaerv­in har flere hundrede tusinde kroner fanget i en konkurs hos det amerikansk­e distributi­onsikon Shelton Brothers.

CLEANTECHW­ATCH

Millionord­re i USA

Den danske pumpeprodu­cent LSM Pumper har landet sin første millionord­re på det amerikansk­e marked og forventer nu en eksportfre­mgang og 30 pct. vaekst i 2021.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark