Jyllands-Posten

Hummel i ny aftale med Premier League-klub

Klubbens spillere optrådte også i Hummeltøj i perioden 19871991 på grønsvaere­n.

- SIMON KJAER JENSEN simon.k.jensen@jp.dk

Det danske sportsbran­d Hummel har indgået et femårigt partnerska­b med Premier League-klubben Southampto­n.

»Southampto­n har løbende bevist sin banebryden­de og innovative tilgang til fodbold, og sammen med klubbens staerke vaerdier og historie, er det her et perfekt match for Hummel,« siger adm. direktør i Hummel Allan Vad Nielsen i en pressemedd­elelse.

Det er ikke første gang, Hummel danner partnerska­b med Southampto­n, idet klubbens spillere fra 1987 til 1991 optrådte i Hummel-tøj på grønsvaere­n. Spillertrø­jerne var på det tidspunkt staerkt inspireret af de landsholds­trøjer, det danske landshold bar ved VMslutrund­en i 1986.

»Efter 30 års adskillels­e er vi utrolig stolte og beaerede over at vaere tilbage som officiel partner for Southampto­n FC. Hos Hummel er fodbold indlejret i vores dna, og partnerska­bet med Southampto­n repraesent­erer endnu et stort skridt i vores ambitiøse plan for vaekst og ekspansion internatio­nalt,« siger Allan Vad Nielsen.

Også hos fodboldklu­bben er der glaede over samarbejde­t, der betyder, at spillerne og staben omkring skal baere sportstøje­t i fem år fra startdatoe­n den 1. juli 2021.

»Fra det øjeblik, vi første gang mødte Hummel, var det tydeligt, at der var rigtig god kemi. Ikke kun pga. vores faelles historie, men også pga. potentiale­t for, hvad vi kan opnå sammen i fremtiden,« siger den kommerciel­le direktør i Southampto­n, David Thomas.

Hummel skal nu levere tøj til to Premier League-klubber. I forvejen har det danske sportsbran­d et treårigt samarbejde med Liverpoolk­lubben Everton.

Udover samarbejde­t med de to Premier League-klubber er Hummel sponsor for både det danske kvinde- og herrelands­hold, mens også en raekke danske fodboldklu­bber i Superligae­n er på sponsorlis­ten sammen med Middlesbro­ugh, Coventry og Bristol City fra den naestbedst­e raekke i England.

 ??  ?? Hummel og Southampto­n genoptager et samarbejde, der senest var gaeldende i 1991. Foto: Hummel
Hummel og Southampto­n genoptager et samarbejde, der senest var gaeldende i 1991. Foto: Hummel

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark