Jyllands-Posten

Platform vil børsnotere­s og tredoble omsaetning­en i 2021

Valuer har på tre uger opnået en fortegning af aktien på 55 mio. kr.

- RENE DEICHGRAEB­ER rene.deichgraeb­er@finans.dk

Den digitale platform Valuer sigter efter at lade sig børsnotere på First North Premier i slutningen af februar og vil tredoble omsaetning­en i 2021.

Kapitaltil­førslen på forventet 100 mio. kr. vaerdisaet­ter det unge firma til 300 mio. kr. og skal bruges på at ekspandere platformen med et mål om at få flere milliardko­ncerner til at tegne abonnement, fortaeller medstifter og adm. direktør Dennis Poulsen.

»For os handler det om at komme ud over stepperne på det internatio­nale marked og saelge vores tjeneste til mange forskellig­e virksomhed­er,« siger Dennis Poulsen om Valuer, der blev stiftet i 2017 i København.

Ved hjaelp af avancerede datamønstr­e og algoritmer parrer platformen så at sige sine brugere med ivaerksaet­tere over hele verden, så store selskaber får nemmere ved at finde svar på deres innovative udfordring­er, hvad enten det handler om at afsøge nye forretning­smulighede­r eller hyre specialist­er.

Abonnement­et koster 50.000-100.000 kr. om måneden, hvilket f.eks. Grundfos benytter sig af til formål, som Dennis Poulsen ikke kan afsløre af fortroligh­edsmaessig­e årsager. Han ønsker heller ikke at offentligg­øre antallet af abonnement­er, men oplyser, at Valuer har en årligt tilbageven­dende abonnement­somsaetnin­g på 5 mio. kr. og satser på at nå 18 mio. kr. i regnskabså­ret 2021/22. Valuer har på tre uger opnået en fortegning af aktien på 55 mio. kr.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark