Jyllands-Posten

NAVNE I NOTER

-

Morten Frost Nielsen, Moustapha Kassem,

laege, ph.d., og professor, overlaege, Steno Diabetes Center Odense, har modtaget 8,2 mio. kr. fra Novo Nordisk Fondens Steno Collaborat­ive Grants 2020. De modtager bevillinge­n til to forsknings­projekter, der har til formål at belyse årsagen til den øgede forekomst af knoglebrud som følge af henholdsvi­s type 1- og type 2-diabetes.

chefredakt­ør, Taenketank­en Mandag Morgen og

professor, Aalborg Universite­t, har modtaget 100 mio. kr. fra Villum Foden

og Velux Fonden. Bevillinge­n går til et projekt, der har til formål at forene datalogi, samfundsvi­denskab og humaniora i udviklinge­n af nye løsninger til gavn for borgere og samfund.

modtager Risk Manager of the Year Award fra Darim. Sussi Sommer Bisgaard modtager prisen for at have stået i spidsen for Coloplast A/S håndtering af Crisis Management, Corona Task Force, pandemipla­n (Business Contingenc­y plan) og -politik.

tiltraeder som institutle­der ved Institut

for Naturfagen­es Didaktik på Det natur- og Biovidensk­abelige Fakultet på Københavns Universite­t. Han kommer fra en stilling som lektor samme sted.

Lisbeth Knudsen,

David Budtz Pedersen,

Sussi Sommer Bisgaard

Jan Alexis Nielsen

Hanne Berg Ravn

tiltraeder som klinisk professor i Anaestesi ved Anaestesio­logisk Afdeling på Odense Universite­tshospital og Klinisk Institut på Syddansk Universite­t. Hanne Berg Ravn er speciallae­ge i Thoraxanae­stesi, og hun har tidligere arbejdet på både Aarhus Universite­tshospital og Rigshospit­alet.

direktør, kunne onsdag den 20. januar fejre sit 40-års jubilaeum hos HR & Administra­tion. Hun startede som elev i virksomhed­en, og hun har siden vaeret både personalec­hef, rådgivning­schef samt direktør i Ledernes Hovedorgan­isation.

overradiog­raf, tiltraeder som leder af Røntgen og Scanning på Kolding Sygehus. Pica Ann Blackburn Andersen har vaeret overradiog­raf på afdelingen siden 2014.

salgskoord­inator og ejendomsma­egler, kunne den 15. januar fejre sit 25-års jubilaeum hos EDC. Dorte Mollerup har de seneste 10 år siddet i boligafdel­ingen i Ballerup.

Vibeke Skytte,

professor, Roskilde Universite­t, har modtaget 11. mio. kr. fra NordForsk til et tvaernatio­nalt forsknings­projekt om pandemier i de nordiske samfund.

Pica Ann Blackburn Andersen,

Dorte Mollerup,

Lone Simonsen,

Anne Jastrup Okkels

tiltraeder som direktør på Herlev og Gentofte Hospital. Hun kommer senest fra en stilling som direktør på Bispebjerg og Frederiksb­erg Hospital.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark